Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Radyatörün giriş ve çıkış hortumu kalın olur fotoğrafdaki sağda bulunan kelepçeli hortum emme hattının değilse o olabilir. Yakından görmediğim için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Aldığınız m termostat sahte olabilir. Bende devirdaim aldım gm diye adamlar birebir aynısını yapmış ama sahte yan yada koyunca ağırlığından anlıyorsunuz. @Kaan. size yakın o sorununuzu çözebilir.
motor normal sıcaklığa geldiğinde devirdaim çıkışı sıcak mı? Sıcaksa radyatörü elinizle kontrol edin her yer ısınıyor mu diye. O sıcaklıklarda fanın 3. kademe çalışmaması imkanız tabi arızalı değilse. Bütün soğutma sistemini kontrol ettirmeniz şart.
benim kazada adam karşı şeritten benim sağımdaki tali yola girmek için önüme atladı 37 km hızla onun çamurluğa ve tekerleğe vurdum. Karşı taraf suçlu bulundu aslında kasko yaptırmak şart oldu çünkü kimse kurallara uymuyor artık. 4 günde arabasız kaldım
motorun arkasında radyatörü giriş çıkışı var. onları söküp hortumla su tutun eğer tıkalıysa açılabilir. Tam hatırlayamadım ama 6 litre civarı soğutma sıvısı alıyordu
bu durumda arıza kodu veriyor olması gerekir. emme manfoldunun gaz kelebeğinin olduğu girişini kontrol ettininiz mi genelde orda kırılır. İçide daha önce temizlenmediyse kurum ve yağ doludur.