039 5250 bu parça nedir? yakıt tüketimi ile alakası varmıdır? (x16xel 96 astra)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese selam, ufak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. ilk başta meşhur parçamız :

bu parça ne işe yarar? tam adı nedir?
ustam avansı ayarladığını söyledi. galiba bozuk. çözüm arıyorum. sorunum şu:

20tl benzin = 50km = 4,76lt (yakıt yüksek ve çekiş biraz düşük)

ustada astra g var, ondada aynı parça var (parça kodunun sonu farklı) onun parçayı bizim araca takınca çalışması normal oluyor. kendi üstündeki parçayı takınca çok hafif huzursuz çalışıyor. (titriyor hafif)

yapılan bakımlar: yağ buji bütün filtreler değişti
baskı balata o2 sensörü değişti.
eksoz yeni, lastikler yeni
egr valfi boğaz kelebeği emme manifoldu temizlendi
termostat ve radyatör yeni
arıza ışığı ve hata yok

yakıt ve çekiş sorununu çözmek için yardım istiyorum sizden,resimdeki parça ile alakası varmıdır? :confused::confused:

konuyla alakası yok ama imzandaki pug 205 gti 1.9 duruyormu efsane araçdır

MAP sensoru basınc regulatörü tam olarak bozuksa değişmesi gerek

MAp sensoru bozulursa, rolanti dengesizliği,tekleme boğulma ve yakıt sarfiyatı sebebiyeti verir..
yanlız bu arada o numara opel parça numarası değil yanında bak silersen üste ayrı GM numarası olacak o numara ile çıkmacı veya servisden bulursun o numara bence o parçayı üreten yan firmanın numarası ki onunla bulamazsın

20 TL benzinle 50 km cok değilki bence

MAp sensoru bozulursa, rolanti dengesizliği,tekleme boğulma ve yakıt sarfiyatı sebebiyeti verir..
yanlız bu arada o numara opel parça numarası değil yanında bak silersen üste ayrı GM numarası olacak o numara ile çıkmacı veya servisden bulursun o numara bence o parçayı üreten yan firmanın numarası ki onunla bulamazsın

teşekkürler müsait olunca bakarım

20 TL benzinle 50 km cok değilki bence

daha önceden şehir içi 7,5 8lt yakıyordum şimdi 9lt üstü... burda trafik yoğun değil

Son düzenleme:
güncel

Geri