06 BJK 1903 plaka satan yer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kustooo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bi arkadasa hediye yapicam da.

bi iki arabada görmustum. arka camın önüne koymuslardı. hatta delinin biri takmıştı direk plakalığa.:rolleyes: siyah zemin üstüne altın rengi yazıydı. hatta fontlar küçüktü ve altında üstünde yer siyah gök beyaz fln yazıyodu. çok şıktı valla.

ben galatasaraylıyım bu arada:D:D:D

bu plakayı satan biyer var mıdır? yoksa yaptırılıyo mu? her iki durumda da fiyat ve tavsiye?

ya bilmiyorm kartal yuvası na fln sorcam. ilk tercihim dediğim gibi siyah zemin üstüne sarı. özel plaka gibi. ama bulamazsam normal plaka yaptırcam. e tabi onu da app veya başka bi türlü şekil bişi yaptırırız. en kötü siyah zemine beyaz yazı. resmi plaka:D ama ankarada nerde yapılıyo tam bilmiyorm. emniyetin oralardadır diye düşünüyorum ama...

nerde war biliyomusun bak şimdi arcadium war ümitköyde orda etiquet kırtasiye war orda yapıyolar

iskitlerde pirel plaka var samsunda a doğru giderken Ankamall ın önündeki köprüden iner inmez sağa giriyosun orda Azim oto kurtarmanın orada
sedef sok. sonborsan iş hanı no :13/19 iskitler/Ank
tel:341 97 82
3/A sk. no:22-22/c ostim/Ank
tel: 385 36 74

nerde war biliyomusun bak şimdi arcadium war ümitköyde orda etiquet kırtasiye war orda yapıyolar

bildiğin beyaz üstüne siyah normal plaka mı? yoksa siyah üstüne sarı veya beyaz gibi yaparlar mı?alta üste yazı da yazarlar mı isteğe göre? yoksa hazır modeller mi var ellerinde? seni de amma bombardımana tuttum abi :D

tavsiyelerin yanında renk çeşit bilgisi de verirseniz makbule gecer. tesekkurler :D

bildiğin beyaz üstüne siyah normal plaka mı? yoksa siyah üstüne sarı veya beyaz gibi yaparlar mı?alta üste yazı da yazarlar mı isteğe göre? yoksa hazır modeller mi var ellerinde? seni de amma bombardımana tuttum abi :D

tavsiyelerin yanında renk çeşit bilgisi de verirseniz makbule gecer. tesekkurler :D

walla şekilli bile yapıyolar isteğin renk istedğin stil

walla şekilli bile yapıyolar isteğin renk istedğin stil
e züppermiş yaw. bi arcadiuma uzanıcaz artık;)

sağol gökalp :alkis::alkis::alkis:

Bjk store larda olması lazım.

ewt Arcadium'un en üst katında, Kırmızı'nın yanında...

Geri