07 NZM 87 - Citroen C4 HDi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak K.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.burakkaya.net
Uzun zamandır yapmak istediğim fakat muayenesini yaklaşması sebebiyle yapamadığım arabayı basma işlemini dün muayeneden geçince bugün hemen yaptırdım. :) Biraz daha basabilirdik ama antep yol şartlarını düşünerek bu şekilde bıraktık,şimdilik sekme,hoplama zıplama falan yok ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum. :) Bundan sonra ön plaka iptali,jantları gun metal rengine boyama,ön cam dahil cam filmi ve tampon altı lip olarak devam etmeyi düşünüyorum sonrası ne olur bilinmez. :)

123mloo.jpg

14wq6b.jpg

xm8lm9.jpg

fyld2u.jpg

ifbbxi.jpg

2ezpsn9.jpg

n34y93.jpg

rs6l9v.jpg

der991.jpg

2aewmps.jpg

25khfus.jpg

güle güle kullan...bendede vardı sx pk buz mavi :)
kullanması çok keyifli bir araba yol tutuşuda zaten güzeldi,eminim şimdi daha iyi olmuştur...

Çoook güzel olmuş ya, zaten tasarımı acayip sempatik bir araba. Direksiyon göbeği sabit olmasaydı 1.6HDI ve full olanından almış olurduk ama tedirgin ettiği için uzaklaştım :D Bir sonraki aşamayı merakla bekliyorum :)

Maşallah güzel günler de kazasız belasız kullanasın.

Guzel olmus. Bol bol ziplarsin artik :)

Tapatalk.

Haydaaa sanki orjinalden de güzel duruyor. Maşallah çok hoşuma gitti :D

Çoook güzel olmuş ya, zaten tasarımı acayip sempatik bir araba. Direksiyon göbeği sabit olmasaydı 1.6HDI ve full olanından almış olurduk ama tedirgin ettiği için uzaklaştım :D Bir sonraki aşamayı merakla bekliyorum :)

Bir sonraki aşamayı bende merak ediyorum. :) Bi süre idare eder beni böyle,sıkıldığımda değişiklik yaparım yine. :) Teşekkürler. :) Direksiyon pek sıkıntı olmuyor ya hatta farklı olduğu için hoşuma dahi gidiyor. :)

Maşallah güzel günler de kazasız belasız kullanasın.

Teşekkürler. :)

Guzel olmus. Bol bol ziplarsin artik :)

Tapatalk.

Zıplamaktan taş düşürebilirim. :D Teşekkürler. :)

Haydaaa sanki orjinalden de güzel duruyor. Maşallah çok hoşuma gitti :D

Orjinalinde çok yüksek o yüzden çirkin bi görüntüsü var,basınca dünyası değişiyor arabanın. :) Teşekkürler. :)

C4'ü çok beğeniyorum cidden. Maşallah'ı var... O 38 plaka BMW'de hoşmuş :D

C4'ü çok beğeniyorum cidden. Maşallah'ı var... O 38 plaka BMW'de hoşmuş :D

Çok temiz bi araba değil o BMW. :D Sahibi her haftasonu arabanın bi yerini tamir etmeye çalışıyor hala toplayamadı arabayı. :D Sürekli yolda kalıyor,siteye çekiciyle geliyor falan. :D

Bi güncel olsun. :)

1558378_611996288890491_8736629577032916227_n.jpg

Geri