1.2 corsa enjoy almak istiyorum düşünceleriniz bekliyorum!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sympha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sympha

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize merhaba. foruma yeni üye oldum ilk arabamı alıcam karar verme aşamasındayım bayan oldugum için pek fazlada anlamıyorum bu işlerden aklımda corsa 1.2 enjoy 111 yıl modeli var bu arabayı alan yada bilenlerin yorumlarını bekliyorum çewremde neden 1.2 o arabayla basıyosun gitmiyo diyenler var ayrıca yakıt tüketimi nasıl sizce dizel mi almalı hiç dizel kullanmadım zorlanırmıyım cvplarınızı bekliyorum teşekkürler...

Arkadaşlar hepinize merhaba. foruma yeni üye oldum ilk arabamı alıcam karar verme aşamasındayım bayan oldugum için pek fazlada anlamıyorum bu işlerden aklımda corsa 1.2 enjoy 111 yıl modeli var bu arabayı alan yada bilenlerin yorumlarını bekliyorum çewremde neden 1.2 o arabayla basıyosun gitmiyo diyenler var ayrıca yakıt tüketimi nasıl sizce dizel mi almalı hiç dizel kullanmadım zorlanırmıyım cvplarınızı bekliyorum teşekkürler...

performans istiyorsan ( tam anlamıyla HIZ ) alma ama otobanda 120 sana yetiyorsa al.. yeni kasa ve geliştirilmiş motor hakkında bilgim yok..

performans istiyorsan ( tam anlamıyla HIZ ) alma ama otobanda 120 sana yetiyorsa al.. yeni kasa ve geliştirilmiş motor hakkında bilgim yok..
tşk ederim cevabın için peki dizel mi almalı

dizel alınması yakıt tüketimi açısından daha iyi tabi, dizel benzinli araçlardan daha kolay kullanılır,

1.2 benzinli araç yakıt tüketimi kullanıma baglı olarak yine ortalamada %8 den aşağı düşmez.

bütçeniz varsa km si düşük dizel araç alabilirsiniz.

hayırlısıı olsun şimdiden.

C kasa Corsa 1.2 Tportta 3000dd ve 2500dd vites aralıklarını depoyu fulleyerek İstanbul ş.içi denedim ve 7 ltre tüketimi var 100 km de buda bnce normal..

Bu siralar ne kadar çok 1.2 .14 kiyaslmasi soran arkadaş oldu biraz forum içerisinde arama yapsaniz daha kolay sonuca ulaşacaksinizz

bayan lar tarafinda gerçekten tercih edilen bir araçtir benim annemde ara sira benim corsayi kullaniyor daha önceden hiç dizel kullanmadiği için ilk zamanlar biraz garipsedi ama alişinca hiç bir sikinti yaşamazsiniz
almayi düşündüğünüz araç vites manuel mi yoksa otomatik mi olacak eğer easytronic alacaksaniz biraz zorluk yaşabilirsiniz ama alişincaya kadar sonra gayet basiittiir
herşeyden önce sizin beklentiniz önemlidir eğer atak araç kullaniyorsaniz 1.2 size yetmeyecektir ben her zaman bayanlarin güçlü motor kulanmalarini yada çabuk toparlayan araba kullanmalari taraftariyim (genelde vites değiştirmeyi pek sevmezler ) ben olsam 1.3 dizel motoru seçERDİM ama kullanirken aracin devrini 1500 ile 3000 devir bandinda kullanirsaniz hiç bir sikinti çikarmaz tam tersine sizde bağimlilik yaratir bu araç hiç yakmiyor diye hergün çarşi pazar dolaşmaya devammm

Bu siralar ne kadar çok 1.2 .14 kiyaslmasi soran arkadaş oldu biraz forum içerisinde arama yapsaniz daha kolay sonuca ulaşacaksinizz

bayan lar tarafinda gerçekten tercih edilen bir araçtir benim annemde ara sira benim corsayi kullaniyor daha önceden hiç dizel kullanmadiği için ilk zamanlar biraz garipsedi ama alişinca hiç bir sikinti yaşamazsiniz
almayi düşündüğünüz araç vites manuel mi yoksa otomatik mi olacak eğer easytronic alacaksaniz biraz zorluk yaşabilirsiniz ama alişincaya kadar sonra gayet basiittiir
herşeyden önce sizin beklentiniz önemlidir eğer atak araç kullaniyorsaniz 1.2 size yetmeyecektir ben her zaman bayanlarin güçlü motor kulanmalarini yada çabuk toparlayan araba kullanmalari taraftariyim (genelde vites değiştirmeyi pek sevmezler ) ben olsam 1.3 dizel motoru seçERDİM ama kullanirken aracin devrini 1500 ile 3000 devir bandinda kullanirsaniz hiç bir sikinti çikarmaz tam tersine sizde bağimlilik yaratir bu araç hiç yakmiyor diye hergün çarşi pazar dolaşmaya devammm

cvplarınız çok tşk ederim şöyle özetleyim aracı daha çok şehir içi kullanıcam ara sıra tatillerde yada boş zamanlarda şehir dışı yapıcam ama gezmeyi özellikle kısa mesafeleri bile araçla gitmeyi seviyorum yada tembellik adı neyse;) aracı sıfır alıcam ve sürekli benzin bitti modunda olmak istemiorum ama hiç dizel kullanmadım dizelin masrafları çok fazla diyenler oluyo o yüzden kafam çok karışık bana çok masraf çıkarsın istemiyorum malum bayanların harcamaları zaten çok;) düz vites kullanmayı seviyorum ne zormuş araba almak

dizel alınması yakıt tüketimi açısından daha iyi tabi, dizel benzinli araçlardan daha kolay kullanılır,

1.2 benzinli araç yakıt tüketimi kullanıma baglı olarak yine ortalamada %8 den aşağı düşmez.

bütçeniz varsa km si düşük dizel araç alabilirsiniz.

hayırlısıı olsun şimdiden.
çok tşk ederimm

bide sorum şu aracı şu sıralar almak istiyorum fakat temmuz başı gibi ruhsata 2011 işlenirmiş dogrumu bu bilgisi olan var mı beklemeliyim acaba

2011 olunca fiyat farkı ortaya çıkargibi geliyor ve temmuz gibi aracı alırsan temmuz vergisindende kurtulmuş olursunn
2011 olması için eylül yada ekim gibi satılan araçlarda oluyor diye biliyorum ben ama ne kadar doğru tam bilemiyorumm
ben şimidye kadar kullandığım dizel corsada her 10000 kmde bir ortala 150 tl civarı bir bakım maliyeti çıkardı tabiikşde bu serviste daha fazla olur servistede 200 250 civarı olur artık korkulduğu gibi değill dizelller benzinli bir araca yapışan masrafla aşağı yukarı aynı masrafa sahipp

Son düzenleme:
Geri