1.3 astra Otomatik vitesde n boşa atiyor

Iett kaptan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Benim 1.3 otomatik astra var 2011 model 127 binde araba 15 aydır bende son 1 aydır da a1 den boşa geçiyor bazen gaz yemiyor vitesleri karıştırıyor ecn 210300 ve ecn 170008 hata kodları bu konuk bilgisi olan varmı ayda başına gelen simdi den herkese tsk ederim

Benim 1.3 otomatik astra var 2011 model 127 binde araba 15 aydır bende son 1 aydır da a1 den boşa geçiyor bazen gaz yemiyor vitesleri karıştırıyor ecn 210300 ve ecn 170008 hata kodları bu konuk bilgisi olan varmı ayda başına gelen simdi den herkese tsk ederim

Merhaba, Muhtemel baskı balatanız bitik. Bende de aynı sorun vardı aracı ilk aldığımda baskı balata sonrası sorun kalmadı.. Ancak öncesinde robot hidroliğini vs. kontrol ettirmenizde fayda var. 2011 modellerde kömür var mı bilmiyorum ama bazen kömürden kaynaklı da bu tür sorunlar doğurabiliyor. Şanzuman elektrik beslemeli olduğundan esasında bir çok saçma sapan şey sorun yaratabiliyor.

geçmiş olsun.

2007 modelden sonra kömür yok. debriyaj hidroliğini değiştirmekle başlangıç yapılabilir.

Şanzıman robotu nun diyorsunuz geçen gün degistirdim şuan için bir şey yapmadı ama hadi hayırlı ilginiz için teşekkür ederim

Geri