1.3 cdti ? 1.3 multijet farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spike

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
her iki motor aynı denmesine rağman ben fiatlarda volan sorunu duymadım. Acaba fiatta sabit volan mı mevcut?

bu soruyu neden sordum? arkadaşım 2004 doblo aldı ve taksiye koydu araç 400 bin km de ve aldığı kişi ilk sahibiydi özellikle volan sorunu varmı dedim o ney ben biişe ellettmedim baskı balata değişti yağ değişti falan okadar dedi. Bu merakımı birlikte giderelim :)

her iki motor aynı denmesine rağman ben fiatlarda volan sorunu duymadım. Acaba fiatta sabit volan mı mevcut?

bu soruyu neden sordum? arkadaşım 2004 doblo aldı ve taksiye koydu araç 400 bin km de ve aldığı kişi ilk sahibiydi özellikle volan sorunu varmı dedim o ney ben biişe ellettmedim baskı balata değişti yağ değişti falan okadar dedi. Bu merakımı birlikte giderelim :)

farklılık var diye biliyorum aynı motorda tork farkı var

beyler kendinizi kandırmayın :D motor kapakları farklı sadece, 1.3 dizel fiorinomuz var yengemde de 1.3 astra var yan yana getirip çalıştırıyorum motor sesi aynı :D

benimde bildiğim motor aynı ama şanzuman bölümü farklı 1-2 farklılık olcak tabiki.

kasanın ağırlık farkı var.kalkışta baskı balata ve dolayısıyla volana yük biniyor.

kasanın ağırlık farkı var.kalkışta baskı balata ve dolayısıyla volana yük biniyor.

combo ile kıyaslanacak olursa:

opel combo boş ağırlık 1.210
yüklü toplam ağırlık 2.020

fiat doblo classic boş ağırlık 1.270
yüklü toplam ağırlık: 2.030

:kop:Eger ayni ise bu su anlama gelir madem fiat kullananalar sikayetci degil...opelciler araba kullanmasini bilmiyor.. :D
saka

Böyle bir konu açma niyetindeydim siz açmışsınız. Doğrusu ben de çok merak ettim bu konuyu.

1.3 75bg lik Fiat motorlarında sabit volant var. Punto 90hplikte oynak volant var.

Dobloyu bilmiyorum ama ondada sabit var gibi geliyor.

Geri