1.3 cdti 15000/yıllık bakım masrafı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
araba(1.3 opel astra cdti) yaklaşık bir yılını doldurdu...ilk bakım masrafı ne kadar. sitede daha önceden yazılan rakamlar var son zamanlarda rakamlar ne durumda. özellikle sakarya opel servisinde..
daha öncede konu defalarca yazılmış benimde enjoyun direksiyonunu sola çevirince sanki bir yay geriliyormuş gibi bir çıtırtı çıkıyor.
çok fazla değil ama kafama takıldı işte. servise bakımda onuda söyleyeceğim daha önce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

İstanbul Gedizler
15000 km Periyodik Bakım Ücreti
ASTRA H Z13DT
Yaklaşık olarak 324-YTL - Fiyat servise göre düşede bilir.. ;)

astra h 1,6 ne kdr acaba yaw

Ağbi ne yaptınız siz ya.Ben zonguldak opel tümarda 5 ay önce 200 e yaptırdım ilk bakımı.5 ayda 320 ye mi çıktı bu iş?

pexmanq' Alıntı:
astra h 1,6 ne kdr acaba yaw

170 -YTL civarı ;)

Arkadaşlar fikir olması açısından aşağıdaki linkte opel ve chevrolet servis ücretlerine bakabilirsiniz....

http://www.gedizler.com.tr

( Bu söyeldiğim reklama girmez inşallah yoksa fırçayı yeriz adminlerden :o )

ya anlamym valla cok fark ediyo..arkasa sordum 290 fln dediler ama bir kısı 170 diyo biri 200 dieride 320 noluyo ya..

Serbest piyasa ekonomisi Özaldan miras(Bu kadar farklı serbest piyasa iyimi kötümü oda tartışılır)

hayırlısı bakalım soruyu ben yazmıştım ama bakalım kendi soruma ne cevap yazacağım. hakkaten daha önce vw polo vardı ve yetkili servisten başka yere gitmezdim ama servislerin fiyatı arasında 4-4 ytl filan oynuyordu. ve adamlar rendevu vs alıpta servise gittiğinizde yağmur şakır şakır yağsada dışarıda servis sorumlusu sizi karşılıyor, çayınızı içiyorsunuz ve sizi şehrin istediğiniz noktasına servisle bırakıyorlar.(vw adapazarı/sakarya) geçen opel sakaryaya telefon ettim randevu için adamın konuşma tarzı ilginç, yakıştıramadım. aaabiii kaydediyorum seni tamam o saatte gelirsin filan. sanayiye gitsem daha ilgili ve daha kibar davranan insanlarla karşılaşırdım :)

Geri