1.3 cdti astra hb III

hattarihanzo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba;

1.3 cdtı astra kullanıcısıyım. Dikiz aynasının arkasında turuncu renkte bir ışık var ve yeni farketttim yandığını. tam olarak neden yanıyor ve ne işe yarıyorr??:)

Altında desek daha doğru olur. Aynanın arkasındaki sensöre göre yanar. Gece olduğunda konsolu aydınlatan hoş bir ışık . görevi konsolu aydınlatmak diyebiliriz:)

evet gorevı konsolu aydınlatmak.ıstersenız gece elınızı ısıgın oraya koyup konsola bırde oyle bakmayı deneyın.ben dun denedım bı halt gorunmuyor vıtesın orda :)

hmm..:) teşekkürler bilgilendirme için.

Benimki KP siz Njoy oldugundan, bu donanima sahip degilim.

Merak ettim simdi. Benimkinde o uygulama yok, ama gece bir sikinti cekmiyorum konsolu gormekte. Tum butonlarin kendi isigi var cunku. Ama demek ki bir de ustune bu bahsi gecen aydinlatma binince daha iyi oluyor..

Fotograf vs olsa da bir gorsem. Yani bari gosterseniz elletmeseniz bile :)

Benimki KP siz Njoy oldugundan, bu donanima sahip degilim.

Merak ettim simdi. Benimkinde o uygulama yok, ama gece bir sikinti cekmiyorum konsolu gormekte. Tum butonlarin kendi isigi var cunku. Ama demek ki bir de ustune bu bahsi gecen aydinlatma binince daha iyi oluyor..

Fotograf vs olsa da bir gorsem. Yani bari gosterseniz elletmeseniz bile :)

bu sanırım bırazda karartmalı dıkız aynası olmasından kaynaklanıyor.cunku dıkız aynası kocaman kalınlıkta bır sey.en kısa zamanda cekerım fotoyu :)

bmw ve mercedeslerde fln da var bide ben şöyle bi uygulama yaptım, mercedeslerin kitap okuma lambaları ledli ve öyle bi açıyla yerleştirilmiş ki sağ okuma lambasını açtığınzda soldaki oturan hiç rahatsız olmuyor,

astrada da bu açı böyle ama ampul dipsiz ampul olduğu için ışık dağılıyor, oraya aşağıdaki ampulden taktım okuma lambarı süper oldu ilerde arkadakileri ve ortadaki büyük lambayıda böyle led yapmayı düşünüyorum tavsiye ederim.

fena fikir değil !

Geri