1.3 cdtı astra sedan bilgi istiyorum

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar artık kesin karar verdim. inşallah astra sedan 1.3 cdtı yakın zamanda alcam. ancak sıfırları 38,5 bin yytlden başlıyor. 2. el buldum birkaç tane. 34-35 civarı fiyatları. 6000-8000 km arası. bunlardan birini alcam kısmetse. fakat 2. el ve inasnın aklına acaba bişeyi mi var diye soru geliyor. sonuçta daha çok yeni araçlar. bayağı bi araştırdım. yeni astra sedanda öyle yapım hatası veya kronik sorunu olduğunu görmedim. sizce ne yapayım. kullananlar veya çevresinde olanlar varsa bir yardım etseniz bir yol gösterseniz. saygılarımla

Ben 1.3 CDTI astra sedanı ilk alanlardanım, aracım 14 bin km.de.
Hiçbir sorun yaşamadın, daha önce vectra da kullanmıştım. Yok gıcırtı, cd takılması falan filan daha önce kullandığım opel araçlarda olduğu gibi bunda da en ufak bir sorun yaşamadım. Ufak bir detay olarak vectra kolçağına alıştığım için bununki gereksiz uzun gibi geldi.

2. elde alabilirsin, sonuçta kilometre çok düşük bir motor sorunu olmaz, yalnız yetkili serviste expertiz yaptır.

arkadaşlar artık kesin karar verdim. inşallah astra sedan 1.3 cdtı yakın zamanda alcam. ancak sıfırları 38,5 bin yytlden başlıyor. 2. el buldum birkaç tane. 34-35 civarı fiyatları. 6000-8000 km arası. bunlardan birini alcam kısmetse. fakat 2. el ve inasnın aklına acaba bişeyi mi var diye soru geliyor. sonuçta daha çok yeni araçlar. bayağı bi araştırdım. yeni astra sedanda öyle yapım hatası veya kronik sorunu olduğunu görmedim. sizce ne yapayım. kullananlar veya çevresinde olanlar varsa bir yardım etseniz bir yol gösterseniz. saygılarımla

benimde sedan astram var.fakat opellerde tipik bir proplem var direksiyon yol bil. tuşu farlar açıkken tutukluk yapıyor ve çalışmıyor.bu sorunu cım modülünden kaynaklandığını ve astra hatcback olduğunu başka kullanıcıladan duydum.bunun dışında sorunu yok.

benimde sedan astram var.fakat opellerde tipik bir proplem var direksiyon yol bil. tuşu farlar açıkken tutukluk yapıyor ve çalışmıyor.bu sorunu cım modülünden kaynaklandığını ve astra hatcback olduğunu başka kullanıcıladan duydum.bunun dışında sorunu yok.

bende olmadı öyle bir şey...ama benmki hb belki fark etmiş olabilir.

Halen kullandığım astra da ve öncesi vectrada böyle bir sorun hiç yaşamadım.

Halen kullandığım astra da ve öncesi vectrada böyle bir sorun hiç yaşamadım.

geçen ay forumda yeni kasa opel kullanan arkadaşlarda bu sorunlar olmuş bazıları cım modülünden kaynaklanan sorun olduğunu ve garantiden değiştirdiklerini söyledi.hatta biri son çıkan versiyonlarda olup olmadığı hakkında konu açtı.belki otomatik yanan farlarda bu durum çıkıyordur hatta bazılarının kornalarıda çalmıyormuş.yani tamamen elektronik cip den kaynaklanıyor.benimkinde bazen düğme farlar açıkken yukarı aşagı çalışmıyor fakat ok kısmı çalışıyor.5 aydır kullanıyorum 2 kere yaptı site teknik manager biraz beklememi düzelebilecegini söyledi.

cevaplar için çok saolun. zaten alacağım 2. el de 2008 model. garantide araç yani. öyle parça değişimli problemleri flan dert etmem. ama kronik sorun çok kötü bişey. şimdiye kdr zaten hiç duymadım. astra hb mı satar satmaz alcam inşallah. saygılarr

sedan 10 numara makina

Geri