1.3 CDTİ'ler kaç derecede fan açıyor ?

caner4141

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar corsa c 1.3 aracım var. Termostatı yeni değiştim. İlk defa bugün sıkışık trafikte(havada çok sıcaktı) hararetin 90'ın üzerine çıktığını gördüm. 95 olmasına rağmen fan acmadı acaba fan motoru mu yanık diye düşünürken bir kaç arkadaş 100'e doğru 97 de falan fan açtığını söylediler aracın. Biraz titizim bu konularda merak ediyorum kac derecede açtığını.
Bilen arkadaslar aydınlatırsa sevinirim.
Tesekkurler,hayirli bayramlar.

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar corsa c 1.3 aracım var. Termostatı yeni değiştim. İlk defa bugün sıkışık trafikte(havada çok sıcaktı) hararetin 90'ın üzerine çıktığını gördüm. 95 olmasına rağmen fan acmadı acaba fan motoru mu yanık diye düşünürken bir kaç arkadaş 100'e doğru 97 de falan fan açtığını söylediler aracın. Biraz titizim bu konularda merak ediyorum kac derecede açtığını.

aynı durumdan ben de muzdaribim, ben de tam olarak bir bilgiye ulaşamadım.
kendi aracımdaki gözlemime göre araç şehir dışında zaten 87-88 derece arasında geziyor ve sıkıntı olmuyor.ama şehir içinde sıcaklık yükseliyor ve 98 de fan açıyor. (98 den önce hiç kıpırdamıyor fan).
fakat klima açıksa 90 civarında geziyor sıcaklık çünkü araçta tek fan var klima fanı soğutucu görevi yapıyor.
mümkünse diğer arkadaşlar da gözlemlerini yazsınlar

aynı durumdan ben de muzdaribim, ben de tam olarak bir bilgiye ulaşamadım.
kendi aracımdaki gözlemime göre araç şehir dışında zaten 87-88 derece arasında geziyor ve sıkıntı olmuyor.ama şehir içinde sıcaklık yükseliyor ve 98 de fan açıyor. (98 den önce hiç kıpırdamıyor fan).
fakat klima açıksa 90 civarında geziyor sıcaklık çünkü araçta tek fan var klima fanı soğutucu görevi yapıyor.
mümkünse diğer arkadaşlar da gözlemlerini yazsınlar
Aracın modeli ney 1.3 dizelmi ?

110 120 derece

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende yaklaşık 10 senedir kullanıyorum aracımı ve bu zamana kadar fanın açtığını hiç duymadım.Gerçi daha hiç 90 dereceyi geçtiğinide görmedim.Klimayı açınca her iki fan birden devreye giriyor bende durum böyle.

klima hariç benim corsa d 1.3te fan açmaz soğutma sıvısı her zaman tamdır

sanırım 90 da açıyor ama pek duyuluyor diyemem dışarda olmak lazım bende combo c 1.3 var bayramda klima açık yokuş falan çıktık biraz hararet 93 falan oldu acaba bir anormal durum varmıdır

93 te açar.baktır conta yakarsın

Araç bilgisayara bağlı iken, fan açma startı 98 derecede yapıyor. ibrede 92 görüyor olabilirsiniz. İbre kesin sıcaklığı göstermiyor. Doğru sıcaklığı kaç derecede fan açtığını ancak bilgisayar bağlı iken görürsünüz

Geri