1.3 classıc astra almayı düşünen arkadaşlar kampanya!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ltfkrty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ltfkrty

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
s.a arkadaşlar mart ayında bir kampanya olup olmadığını bilen varmı ? bu arada 1.3 classıc astra disel almayı düşünen arkadaş nerelerden nekadar teklif aldınız ? ve hangi bayilerden ? valla para zor kazanılıyor , birlik olalım almayı düşünen arkadaşlar pazarlığı beraber yapalım...5 veya 10 araba diye oturalım pazarlığa

10 araç civarında aldığınızda filo indirimi denen ekstra bir indirimden yararlanıyorsunuz sanırım.

satışlar iyi gidiyor artık yılbaşına kadar kampanya falan beklemeyin.
yapacakları kampanya olursa önce zam yaparlar sonra kampanya yaptık indirdik der yine aynı fiyata satarlar.

bugün astra hb classic konfor paket için 38.500 fiyat aldım.

arkadaşlar ben almayı düşünüyorum. almayı düşünen arkadaşlar.lütfen toplanalım

kampanya filan olmazmı arkadaşlar sağlam temasları olan arkadaşlar yardım ....bu işler nasip biliyorum ama ben kampanya olur diye ümit ediyorum valla ne deyim ...

Astra Classic lerde kar payı düşük olduğu için fiyatta daha indirim yapmıyorlar. Bir tanıdığım vasıtası ile direk servis sahibi ile görüştüm. Bana söylediği buydu. Diğer araçlarda daha güzel indirimler yapıyor. Son aldığım fiyat 38.300

Astra Classic lerde kar payı düşük olduğu için fiyatta daha indirim yapmıyorlar. Bir tanıdığım vasıtası ile direk servis sahibi ile görüştüm. Bana söylediği buydu. Diğer araçlarda daha güzel indirimler yapıyor. Son aldığım fiyat 38.300

otomatikmi??

Geri