1.3 Sport için çeşitli tavsiyeler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REC1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba, bir süredir bu forumdayım ve buradaki bilgi ve tecrübelerden de yararlanarak geçen sıfır km 1.3 CDTI Sport aldım ve çok memnunum :)

Aracım üzerinde birkaç sade değşiklik yapmak istiyorum ama bazı konularda yardımlarınıza ihtiyacım var:

1. Cam filmi uygulamak istiyorum: Kaliteli bir cam filmi tavsiyesi (ya da  tonu) olan var mı?

2. Beyaz ampul almak istiyorum: Philips Diamond Vision ya da Crystal Vision düşünüyorum, bunlar arasında ya da bunların haricinde tavsiye edebileceğiniz bir ampul var mı? (Ampul tiplerini de belirtebilirseniz çok evinirim :) )

3. Turtle WAX'ın birçok ürününü aldım ama jant temizleyici de kararsız kaldım, kullanan veya tavsiye eden var mı?

4. Navigasyon almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

Teşekkürler...

Ynt: 1.3 Sport için çeşitli tavsiyeler ?

Navigasyon için cylone öneririm. greatt

harici navi ise aradiginiz kesinlikle next 525-545 modellerinden birini tavsiye ederim

Aracı almasaydınız CD600 derdim...
Jant ve lastik parlatıcı, koruyucu vs. olarak Sonax' ın ürünleri başarılı bence...
Cam filmi olarak ön ler 1; arkalar 2 bence iyi bir kombinasyondur... 045thumbsup Marka olaral Llumar tercih edebilirsiniz, şahsen kullanıyorum ve memnunum...

bence filmi camların hepsine aynı numara yaptırın navi olarak cylone iyidir. beyaz ampul konusunda birçok başlık var ordan daha yararlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Teşekkürler ilgilendiğiniz için...

1. Llumar cam filmi filmi biraz pahalıdır ama kalitelidir gerçekten . 2 numara öneririm 3 çok siyah olur.
      Cam filmi ile ilgili başlıklar.   http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=162.0
2. Bahsettiğiniz ampullerde görüş mesafesi yağmur, çarmurda çok düşüyor ama illa almak isterseniz bu konu
    hakkında paylaşım yapılan konuyu incelemenizi tavsiye ederim
    http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=5114.0
3. Turtle Wax Wheel Clean adlı ürün ben de var kullanıyorum, turtle ürünleri genelde kaliteli oluyor.
   Ama yaptığı işlev jantlara sıkınca kurumuş yağ, kirleri söküyor herhangi bir kir kalmıyor kesinlikle
   ama ekstra bir parlaklık ve koruyuculuk vermiyor açıkçası, standart bir ürün
4. Navigasyon bölümünde cyclone, necvox, navimaster gibi ürünleri incelemenizi tavsiye ederim.
   Ben 2 yıldır cyclone kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Alterntif olarak necvox da taktırabilirsiniz.
   İkisi de birkaç farkında dışında benzer cihazlar.

Lumar cam filmi
Kodu ATC35 iyidir.
Profilimdeki aracimdaki  cam filmi en ideali bu.

HaKaN link' Alıntı:
1. Llumar cam filmi filmi biraz pahalıdır ama kalitelidir gerçekten . 2 numara öneririm 3 çok siyah olur.
      Cam filmi ile ilgili başlıklar.   http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=162.0
2. Bahsettiğiniz ampullerde görüş mesafesi yağmur, çarmurda çok düşüyor ama illa almak isterseniz bu konu
     hakkında paylaşım yapılan konuyu incelemenizi tavsiye ederim
     http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=5114.0
3. Turtle Wax Wheel Clean adlı ürün ben de var kullanıyorum, turtle ürünleri genelde kaliteli oluyor.
   Ama yaptığı işlev jantlara sıkınca kurumuş yağ, kirleri söküyor herhangi bir kir kalmıyor kesinlikle
   ama ekstra bir parlaklık ve koruyuculuk vermiyor açıkçası, standart bir ürün
4. Navigasyon bölümünde cyclone, necvox, navimaster gibi ürünleri incelemenizi tavsiye ederim.
   Ben 2 yıldır cyclone kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Alterntif olarak necvox da taktırabilirsiniz.
   İkisi de birkaç farkında dışında benzer cihazlar.

Konuyu açtıktan sonra belirttiğiniz başlıkları inceledim, aslında sabredip konuyu açmadan önce okusaydım konu kirliliği olmayacaktı... ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

bulent_tnt link' Alıntı:
Lumar cam filmi
Kodu ATC35 iyidir.
Profilimdeki aracimdaki  cam filmi en ideali bu.

Abi Lumar'ı araştırıyorum, teşekkürler...

REC link' Alıntı:
Konuyu açtıktan sonra belirttiğiniz başlıkları inceledim, aslında sabredip konuyu açmadan önce okusaydım konu kirliliği olmayacaktı... ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...
Abi Lumar'ı araştırıyorum, teşekkürler...

Kesinlikle konu kirliliği değil :) Her mesajın ve her konunun önemi ayrı bizler için yardımcı olabiliyorsak ne mutlu
Linklerin vermemin amacı benim burada yazdığım yorumlar dışında çok değerli daha önce yapılmış yorumları da gözden kaçırmamanız . Kendi yorumlarımı bu başlık altından ilettim zaten.
Konu kirliliği olarak hiç düşünmedim, yanlış anlamışsınız,  öyle olsa zaten konu kaldırılırdı

Geri