1.4t egzozdan gelen duman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xavic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xavic

Kayıtlı Kullanıcı
43-Kütahya
Merhaba araç sıcak rölantide bu dumanı atması normal mi su da damlıyor araç 118 binde 100 binde lpg takılmış ben 117 de aldım benzinde kullanıyorum su eksiltme yok yağ kapağını açtığımda emiş yapıyor sesi de değişiyor hatta çalışması da yağ çubuğunda da aynı conta yanık mıdır yoksa normal mi bu durum hava 7 dereceydi çektiğimde videoyu

Ekli dosyalar

• IMG_4386.webp
    IMG_4386.webp
    35.4 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_4385.webp
    IMG_4385.webp
    58.8 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_4384.webp
    IMG_4384.webp
    52.2 KB · Görüntüleme: 2
Benim araçta aynı şekilde . Normal olduğunu düşünüyorum. Ve buhar gibi geliyor bana.

Öğlen çalıştırdım 14 derece falandı hava gözükmüyordu buhar neredeyse su buharı demek ki benzinli araç kullanmadım daha önce o yüzden korkmuştum hocam

Öğlen çalıştırdım 14 derece falandı hava gözükmüyordu buhar neredeyse su buharı demek ki benzinli araç kullanmadım daha önce o yüzden korkmuştum hocam

Kütahya'da bugün hava serin. Buhar atması normaldir. Egzozun içerisi su dolmuştur muhtemelen. Rampa çıkıldığında biraz boşalır.

Kütahya'da bugün hava serin. Buhar atması normaldir. Egzozun içerisi su dolmuştur muhtemelen. Rampa çıkıldığında biraz boşalır.
Gece vardı işte hocam öğlen çalıştırdım cold startta olmasına rağmen göremedim duman çiğ benzin kokuyordu

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Geri