1.6 Astra edition 115 HP yakıt, (TC), sürüş izlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fthmumcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fthmumcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Beyler arabamı alalı 3 ay oldu arabamdan genel olarak memnunum arabanın dış ve iç görünümü süper görenler bayılıyor. Ama tabi bazı canımı sıkan noktalar oluyor mesela kornasını çalmak için baya bir kuvvetli basmam gerekiyor benimki demi problem var bilemiyorum yavaş basarsam bazen çalmadığı oluyor. Bu arabanın ağırlığı 1435kg civarlarında buda rampalarda çekişi düşürüyor. Klimayı kaparsan biraz normale dönüyor ama yetersiz. Elektronik fren kotrol sistemleri (TC) patinajı önleyen sistem bu da arabayı sert kullanmanı engelliyor kapatınca rampa çıkış performansı artıyor. Ama her kontağı açıp kapattığında tekrar kapaman gerekiyor. Şu anda 2500 km lerdeyim yakıtım çoğunluk şehir içi 9.4lt biraz daha düşer diye bekliyorum. Çok keyifli bir sürüşü var.Yol tutuşu on numara bu araba virajlarda kolayına devrilmez. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ynt: 1.6 Astra edition 115 HP yakıt, (TC), sürüş izlenimleri

sende kı araç hb sedanmı bıde tc yı kapatınca rampaları performanslı  çıkıyorum  demısın onu anlamadım tc le ne alakası var onu anlamadım bedekı sedan gerçekten cok ağır bu arabalar neresı bu kadar ağır anlamı deyılım acaba jantları 17 olduğu ıcın mı bu kkadar ağır hanı sac cant ağır olur ya o bakımdan soyluyorum lpg taktırmayı dusunuormusun  benımkıde 3300 km oldu steeringwheel

benim aracın ruhsatında 1470kg yazıyor, hb olmasına rağmen çok ağır değilmi?

Rampa cikislari veya aracin cekisi tc anti patinajla ilgisi yoktur hocam yanlis biliyorsunuz

M1kemal link' Alıntı:
Rampa cikislari veya aracin cekisi tc anti patinajla ilgisi yoktur hocam yanlis biliyorsunuz
sana katılıyorum kemal  bravoo bende onu sordum zaten arkadasa

Arkadaşlar TC (Traction control) "anti-patinaj sistemi" yani aracın patinaja düşmesini engelleyen elektronik frenleme sistemi aracı sert kullanmanı engelliyor bayi bana aracı anlatırken tekerlerinde ömrünü uzattığını anlatmıştı... Arabanın ağırlığına gelince euro5 normlarına göre üretilmiş bir araç güvenlik testlerinden 5 yıldız almış ağırlığının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.

drfrk link' Alıntı:
benim aracın ruhsatında 1470kg yazıyor, hb olmasına rağmen çok ağır değilmi?
sendekı hb bendeki de sedan 1471 kg yazıyor ruhsatta bu ıste bı yanlışlık var bızım araçlar sızınkınden daha buyuk aynı olmaması lazım ben bunu bır ara arkadaşımın kantarına cıkartıcam bakalım ne kadar gelecek

Ben de kornanın sertliğinden şikayetçiyim, kaç kişiyi bu yüzden uyaramadım ya da selam veremedim kimbilir  8)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ben de kornanın sertliğinden şikayetçiyim, kaç kişiyi bu yüzden uyaramadım ya da selam veremedim kimbilir  8)

Bende sesinden şikayetçiyim, kaç kişi beni kaale almadı o Dacia kılıklı korna yüzünden. (:

GNSpower link' Alıntı:
Bende sesinden şikayetçiyim, kaç kişi beni kaale almadı o Dacia kılıklı korna yüzünden. (:

İzmir de korna çaldığında "hıhh.. enjoy plus  general_mmmmmmm" diyip dönüp bakmıyorlardı bile farkettim.

Geri