1.6 astra gtc 115 bg

fiyakali53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Merhaba;

kafam çok karışık:confused:
Aracımın modelini yükseltmek için,Bu aralar astra 1,6 gtc almayı düşünüyorum.

2005-06 modellerini fiyatları 25.000 tl başlıyor. tafsiye edermisiniz görüntüsüne vuruldum.tek kapı araç hiç binmediğimden biraz kararsızım.

iç genişliği nasıl?
ve teknik özellikleri,donanım olarak hangi modelini seçmeliyim.
yada özelliklerine yakın farklı bir marka araç tavsiye edermisiniz.
Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.

teşk.

:sorry:

Bana göre o araç alınacaksa ya 1.6 Turbosu yada 1.9 CDTI modeli alınmalı :),

Görüntü olarak çok güzel , 115 HP seni tatmin edecekse düşünmeden al derim ben.

birde kasa değiştirecek olması var tabi, Astra GTC ye alternatif olarak, tek kapı coupe düşünüyorum ama bulamadım şimdi :) GOLF 5in tek kapı olarak GTI'yı var ama fiyatı malum. :)

Son düzenleme:
Gtc kasa değiştirecek mutlaka ileri ki zamanlarda ama kasa değişimi seni fazla ilgilendirmemeli yeni kasa 115 hp gtc 50-60 bin tl arasından cıkacak bunu gözönünde bulundur.

ne amaçla kullanacağına bağlı olarak değişir, eğer aile arabası olarak kullanacaksan, çolluk çocuk varsa veya arabaya genelde 4 kişi binilecekse, iki kapılı olması dezavantaj yaratıyor...

ama görüntüsü ve keyfi başka...

eğer performans çok önemli değilse performans olarak da tatmin edici diyebilirim.

Ancak bildiğim kadarıyla 2005 ve 2006 modeller 105 bg. Şahsen benimki öyle.

Aşırı performans beklemiyorsan çok keyifli araba şiddetle tavsiye ederim yanlız çok araştır malum genellikle tek kapı arabalar biraz hor kullanılır.

arkadaşalr yorumlarınız için teşekkürler

fazla bir performans beklemiyorum acıkcası,benim için dış görüntü ve donanım özellikleri önemli... Ve birde aracın temizliği...
3-5 tane buldum ortalama 80.000km deler. bu kadarlık km problem olurmu ve 25-26-27 verilirmi değer mi yani. birde yakıt olayı nasıl? bende 1.6 astra var şehir içinde 300 lira yakıyor.

yakıt aynı 9 litre akresif kullanırsan anlık 25 desede ortalamada 11 lirekeri yakalarsın. bana kalırsa fiyatı 29 - 30,000 lere çıkart 20,000 km yi geçmemiş modellere göz gezdir. 27 ye alıcağın araçta bir takım lastik tiriger baskı balata diğer genel bakımlar derken fiyat alıp başını gider.

hiç düşünme bence,ama neticede tek kapı,2.elini ve üstün bir performansı düşünmüyorsan al,bende düşünüyorum zaten :)

arkadaşalr yorumlarınız için teşekkürler

fazla bir performans beklemiyorum acıkcası,benim için dış görüntü ve donanım özellikleri önemli... Ve birde aracın temizliği...
3-5 tane buldum ortalama 80.000km deler. bu kadarlık km problem olurmu ve 25-26-27 verilirmi değer mi yani. birde yakıt olayı nasıl? bende 1.6 astra var şehir içinde 300 lira yakıyor.
50 binden fazla alma bence..
Astraların yeni kasasıda çıkıyor...Seni rahatsız etmezmi?

68000 km de benimkini verelim sana...:)

Geri