Değerli arkadaşlar, resimleri yüklemek için çok uğraştım ancak, her seferinde 'yüklenirken bir hata oluştu' mesajı veriyor.Bu nedenle, nasıl bir işlem yapıldığını kısaca anlatayım:İnşaat malzemesi satan bir dükkandan, 1 metre uzunluğunda İzocam ile gümüş renginde kartondan biraz daha kalın (adını bilmiyorum) 1x1 ebatında izolasyon malzemesini alıyorsunuz.Aracı lifte kaldırıp, izocamı mazot filtresini de kapatacak şekilde filtrenin kenarlarındaki boşluklara dolduruyorsunuz.Daha sonra 1x1 ebadındaki izolasyon malzemesini filtreyi de kapatacak şekilde aracın altına kenarlarından hava almayacak şekilde vidalayarak kapatıyorsunuz.Hepsi bu kadar.Unutmadan kışın yakıtınızı mutlaka bildiğiniz bir petrolden alın (Ben Petrol Ofisi'nden alıyorum.) ve donma önleyici yakıt katkısı kullanın inşallah sorununuz tamamen çözülecektir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kusura bakmayın resimleri ekleyemedim.Benden kaynaklı bir durum değil.Site yüklerken hata veriyor ama yine deneyeceğim.Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırımHerkese iyi günler dilerim...