1.6 cosmo fiyat

gandalf648

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar merhabalar aranıza yenı katıldım konu yanlıs yere acıldıysa özürdilerim astra j almak uzereyim donanım ve dış görünüş olarak beni kendimden alıyor bursada yaşıyorum 2010 model 1.6 cosmo sunruff yok 43 binde siyah değişen ve boyanan parça yok (satıcı öyle söylüyör baktırıcam) 42 demiş telefonda 40.500 e kadar indi sizce eger boya degısen yoksa 40.500 nasıl fıyat bundan asagı ınmıyor genelde bursada 42 cıvarı cosmolar ve aracı eşime düşünüyor hanımların bu araçla bir sıkıntısı oluyormu :) malum jazz gıbı yada yaris gibi deil şimdiden cvbınızı sabırsızlıkla beklıorum......

Ynt: 1.6 cosmo fiyat

ben olsam 40.500 ü verdikten sonra sıfır editon paketini alır sıkıntısız sorgusuz sualsiz binerim.ve editionda çok dolu bir araç bence. tabi araçtan ne beklediğinizde önemli mesela benim için yağmur sensörü gibi şeyler gereksiz yada ne bileyim tünel algılama falan gereksiz yani kaç defa tünele giriyoruz yada ne bileyim navigasyon  bence olmasada olur falan filan ama en önemlisi de güvenlik paketinin standart olması.

Bence sizin için en önemli nokta aracın boyutu Astra lar uzunluk açısından biraz fazla gelebilir. Fiyat 115 hp için mi 180 hp için mi bu arada? Bir de şunu söylemek istiyorum sizin öncelikleriniz önemli ben cosmo sahibiyim ve iyiki cosmo hariç birşey almamışım diyorum

yağmur06 link' Alıntı:
ben olsam 40.500 ü verdikten sonra sıfır editon paketini alır sıkıntısız sorgusuz sualsiz binerim.ve editionda çok dolu bir araç bence. tabi araçtan ne beklediğinizde önemli mesela benim için yağmur sensörü gibi şeyler gereksiz yada ne bileyim tünel algılama falan gereksiz yani kaç defa tünele giriyoruz yada ne bileyim navigasyon  bence olmasada olur falan filan ama en önemlisi de güvenlik paketinin standart olması.
sırf bunu düşündüğümden edition aldım.tabi ekonomik faktör de var.ancak cosmo donanımın AFL farları da edition farına göre çok farklı.AFL nin yeri ayrı..

arkadaslar birde corsa buldum 2011 makyajlı 1.4 100 hp tam otomatık essantia 20 bınde 30.750 bıraktı birde bu araca tüp takılırmı bundada hafıf alasımlı subap varmı?

115 lik ise, motoru km ye bakılmaksızın sorunsuz denilebilir. Tabi ikinci el araçta hiçbir şey belli olmaz. Mutlaka servis kayıtlarını inceleyin. Fiyat ise araç diri ve sorunsuzsa normal denilebilir. 40 bin e o donanımlara sahip otomatik araç yok gibi.

Walla ben 2011 1.4 t cosmo +flexride donanımlı 34.000 km araç buldum 40.500 fıyat olarak fena degıl gıbı geldı ama sport la cosmo arasında cok gıdın gelıyorum

yağmur06 link' Alıntı:

Otoparkı olan bir sitede iseniz ve sevgili sitenizin otoparkındaki ışıkların sensörleri bozuksa eğer günün her saatinde, inanın o özellik çok güzel aslında. Ben de editiona biniyorum ama keşke o olsaydı dediğim özellik. :) Gündüz farlarıda biraz olsun yardımcı olmuyor değil tabi.

Geri