1,7 corsa fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okangul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okangul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bizim 1,7 Corsa fiyatları nerelerdedir?
Yılbaşında aracımı satmaya kalktım 17.000 YTL'den açtım 16.500 YTL'ye anlaştım fakat sattığım kişiye kredi çıkmaması üzerine iş yattı. 1 hafta kadar oyalandığım için daha sonradan satılık ilanlarını kaldırdım.

Geçenlerde de 98 model honda civic ile takas yapmaya kalkıştık eşimin istememesi üzerine vazgeçtim sonradan da öğrendimki 98 Civicler 12-13.000 arası imiş. kazık yiyecekmişim yani...

Bu arada benim makine 63.000 km'de hususi oto olarak ruhsatı var.
İzmir Best Servisde chip yapıldı 95 bg. olduğu söyleniyor.(hava filtresi + kat iptali ile)
Araçta sıfır 195/45/16 jant + lastik var
Zenon,alarm,body kit vs. ile
sizce ne kadara gider yorumlarınızı bekliyorum.

2. el de sen ne ıstersen fıyat o dur. alacak olan alır, almayacak olan da almaz zaten. corsanın kapalı kasalarını camsız koltuksuzları 12 liradan 14,15 liraya kadar değişken ken senin 16 lira istemende bence bir sakınca yok. dizel bir araç konfor nispeten var. bence fiyat normal.

16 ya daha ıyı bır dizel secenegi sunabilecek varmı aramızda? 2002-3 modelden eski olmamak kaydı ile.... yok.

ayrıca euro bazında dusununce 7500 euro gayet ıyı fıyat. sıfır km araç fıyatları arttı euro daki artış yuzunden. bence euro bazında dusunursenız 7500 euro ıyı bır rakam olur satış ıcın.

koyduklarına bakılırsa kapalı kasa bi corsa alsan aynı paraya gelior.hatta bu aralar wan araçlar hususiye çevirilmior die de duydum..
bana da aracını satar mısın diolar verdiğim fiyat 16.500 olur. isterse..
sıkışırsam,gerçekten satmak istersem de 15in altına vermem..

Aslında burdan da şu sonuç çıkıyor. Arabalarımıza dünya kadar para dökerek modifiye yapıyoruz aracın değerini de yükseltir diyerek kendimizi kandırıyoruz ancak bu sonradan yapılan eklentiler satarken para tutmuyor. Şöyle bir düşünüyorum da nerden baksam tamponuydu, boyasıydı, chipiydi, filmiydi, jantıydı vs vs 5.000'e yakın para harcamışım 1,5 yıl içinde bunun yerine 5.000 YTL daha fazlasına daha iyi bir araba alabilirdim diye düşünüyorum.
(Kahretsin şu içimdeki modifiye sevgisi... :)

20.000 ytl lı karaca 10.000 ytl harca satarkane 1.000 ytl kfark zorla alırsın o modıfıye ıcın cunk ıherkes kendı zevkıne gore yaptırıyo

Geri