'10-'11 astra iii cdti 2.el piyasasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06kpr19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben arabayı 2011 model 2 hafta once 34000-e aldım ama tüm 2.el sitelerinde arabanın fiyatları 36-37-38. Hatta bazı akıllı amcalar 41.000 -tl istiyor.

Bu günlerde 2010-2011 1.3cdtı alan,alanı bılen tanıyanlarınız varmı?
Yani allah göstermesin satmaya kalksak şimdi araba kaça verilir.
Dün biri bende arabamı 36000 e istiyor.

Bu arabanın tam değeri ne zaman belli olacak.Bildiğim kadarıyla manuel olan kalmadı bayilerde.
Yeniside gelmeyecek denildi.

Şimdiden teşekkürler,

cok uygun fıyata almıssın bence hayırlı olsun ıstenılen fıyatlar malesef oyle onlar arabayı daha pahalı alanlar bence 2010 model 1.3 astra nın degerı 32 ıle 34 arasında olmalı

evet bende bu kadr oldugunu soyle anladım;
arabamı teslım almaya gıttıgımde bı bayan da almaya gelmıs araba aynı model aynısı yani,
dedım kaç tl ye aldınız?
kadın soylemem dedı sorun olur ben uyguna aldım dedı burdan 3. astra alısım hep astra kullanıyorum dedı.soylersem sıkıntı olur senın için dedi.bende ııce mereklandım dedım ben 34 e aldım daha ne kadr aşağı olabılır deyınce kıyamet koptu satışdakı arkadasın ustune atladı hanı bana gelısıne verıyodunuz dedı.:)

ama işte arabanın bı değeri vardır 2.elın de
hersene boyle mı oluyor yıl sonu acıkcası onuda bılmıyorum.

2011 Astra 1.3 CDTI 34000.-TL sıfır araç çok ama çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

2011 astra 1.3 cdti 34000.-tl sıfır araç çok ama çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

teşekkür ederim seref,

ama işte 2.elden daha da aşağimi almiş oluyoruz bu durumda pazara çekmiş olsak ben bu arabayi şimdi 36000 e mi verecez :)

yok ya o işler o kadar kolay mı?
netteki fiyatlar şişirme oluyor genelde
adam sıfır parasının üstünü yazıyor
akıl var mantık var adam o parayı ikinci ele verene kadar sıfır alır
en basit örnek 2006 da sıfır 35bine aldığım astra 1,3ümü 2008de çamurlukta boya ve 46bin km de 28bine sattım piyasası oydu

martta şu anki arabamdan 1,6 astrasını arkadaşım eylülde yanlış hatırlamıyorsam 9bin km de 30bine sattı ve herkes şaşırdı iyi vermişsin diye

ben şu an arabamı satsam (landirenzo lpg kitiyle) 30dan bi kuruş yukarıya (hatta belki onu bile veren olmaz) satamam gibi geliyor

34 çok iyi bir rakam yakalamşsınızz liste fiyatı 35.800

bu araçta da sıkça duyduğumuz hasarlı sıfır araçlardan olmasın ???

zannetmıyorum hasarlı olacagını.cunku bayıler bu aracları satarken araclar henuz ellerınde olmuyor.gelecek olan aracları satıyorlar sırayla.yanı muneccım degıl bunlar aracın hasarlı olup olmadıgını bılsınler.bende manuel ıcın 35000e anlasmıstım.fıyat normal hayırlı olsun.alın en az 5 sene bının kı dızel almanızın bır mantıgı olsun.

34 çok iyi bir rakam yakalamşsınızz liste fiyatı 35.800

bu araçta da sıkça duyduğumuz hasarlı sıfır araçlardan olmasın ???

yok abicim arabami gosterdim tekrardan aldigimda boyasini falan ki ayni parti arabalari dediğim gibi 35 e satiyordu. Faturayi dusuk kesti ve kotayi yakalayamadigindan +tanidik vasitasiyla bu fiyata denk getirdik

zannetmıyorum hasarlı olacagını.cunku bayıler bu aracları satarken araclar henuz ellerınde olmuyor.gelecek olan aracları satıyorlar sırayla.yanı muneccım degıl bunlar aracın hasarlı olup olmadıgını bılsınler.bende manuel ıcın 35000e anlasmıstım.fıyat normal hayırlı olsun.alın en az 5 sene bının kı dızel almanızın bır mantıgı olsun.

sağol hasan,

teşekkür ederim.arabanin gelişi belli mi aldin mi ne zaman alcan??

Geri