130 ve 140 hp 1.6 Opel Vectra

beyzadem01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabasitelerinde dolaşırken gördüm. Vecra C kasada 1.6 motorda 130 veya 140 beygir vqr mı bir sürü ilan var bu şekilde ne kadar doğru bu bilgiler teşekkürler...

Adana ve Emrah entrasan bir bulusma.:D. oysa ben tektim buralarda :D neysa konumuza dönersek yok öyle birsey belki ufak tefek degisiklik yapmislardir hava filtresi chip vs onun icin o rakamlara ulasmislardir orjinalinde yok ..hemserim ve adasim..

Cevap için teşekkürler adaşım ve hemşom. Ama şu ilana bir baksana eğer böyle bir motor yoksa da inanası geiyor insanın:)))
http://www.araba.com/2404227.html

Bir de artık tek değilsiniz...:)

1.6 larin degilde 1.8 ler 140 hp bence o ilanda ya motor gücü yada hp gücü ikisinden birinde yanlislik var kesin..

yok abi alayı fason bunların alayı yalan dolan :D millet kafasına göre donanım ekliyor arabasına .

1.6 vectrada 100 hp ve 105 hp var. 1.8 bulabilirsen 140 HP.

Ben sadece toyota auriste gördüm 1.6 Motor. 132 HP.

onun nedeni arabasını bilmiyor insanlar yada galericiler orda gördükleri her şeye tıklıyorlar

en basidinden sahibinden de cabrio diye arat bak kaç tane normal sedan 4 kapı araç çıkıcak adam ilan verirken cabrioyu seçmiş..

bazıları doğana şahine bir sürü boş donanımı olmayan şıkkı işaretlemiş önüne gelen şıkkı tıklamış isofix cam yok head up display arabada doğan şahin murat..

ruhsatta da yanlış yazıyor olabilir. Mesela benim eski Honda'ya ruhsatta 160 Hp yazmışlar. Keşke öyle olsaydı:)

birde kw işi var.
ilan açarken beygiri kw cinsinden girmelerini istiyorsa millet oraya 100 yada 105 yazıyor olabilir :)

birde kw işi var.
ilan açarken beygiri kw cinsinden girmelerini istiyorsa millet oraya 100 yada 105 yazıyor olabilir :)

ewet bu olabilir benim ruhsatta kw cinsi beygir gücü yazan yerde 66 kw yazıyordu yanlış hatılamıyorsam ama araç 90 hp

kafadan atmışlar ya.. olamaz..

Geri