150.000km bakımı yaptırdım

slamdunk21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sırayla yaziyim,
yağ filtresi
mazot filtresi
hava filtresi
4,5litre castrol magnetix 10-40w yağ
carbon clean = 50 dakka sürdü yauu bende anlamadım.Kökten temizlik heralde:)
Kalfada dış motor temizliği yaptı parlattı motoru :)
Frenler felan her yer kontrol edildi bi sıkıntı olmadığı anlaşıldı ve ödediğim para 170 ytl.Hatta ödemedim salıya ödeyecem :)

fiyat güzelmiş.kazasız belasız kullan...

carbon clean çok faydalı bişey kurumu atıyor motordaki biraz gazlı kullan bu ara kurum iyice çıksın...

Astra 1.4; 10-40 Mobil yağ+Yağ filtresi + polen f.+benzin F.+4 adet bosch buji 110 ytl + 5ytl bahşiş :D

Öncelikle hayırlı olsun abi nice 150.000 lere demek bu kadar he ben baya korkuyordum dünyanın masrafı çıkar die :D peki bu bakım 100.000 den sonraki bakımmı ağır bakımı kastediyorum?
1-Yetkili servistemi yaptırdın
2-eğer yaptırdıysan tüm yetkili servislerde carbon cleani yapalarmı?
3-sonuçta opel yawww ne sorun çıkarcakki:D

Öncelikle hayırlı olsun abi nice 150.000 lere demek bu kadar he ben baya korkuyordum dünyanın masrafı çıkar die :D peki bu bakım 100.000 den sonraki bakımmı ağır bakımı kastediyorum?
1-Yetkili servistemi yaptırdın
2-eğer yaptırdıysan tüm yetkili servislerde carbon cleani yapalarmı?
3-sonuçta opel yawww ne sorun çıkarcakki:D

Yok ya ne masrafı aracın durumuna göre bu işler.Mesela senin 120.000km Bakımın ağır olur bende öyle olmuştu.120.000 de triger seti değişiyor ve o biraz para tutuyor.
Benim araçta baskı balata frenler felan sıkıntılı olmadığı için sadece yağ filtre bakımı yetti.Birde gitmişken carbon clean yaptiriyim dedim.İnanın o kadar faydası olduki motorun sarsıntılı çalışması geçti.

Cevaplar ,:)
1-Özel serviste yaptırdım.(Garanti olmadığı için yetkilide bayılmaya gerek yok)
2-Bugün hemen hemen tüm özel ve yetkili servislerde carbon clean var.
3-Sonuçta opel bu :D :D

Astra 1.4; 10-40 Mobil yağ+Yağ filtresi + polen f.+benzin F.+4 adet bosch buji 110 ytl + 5ytl bahşiş :D

bana çok uygun geldi valla bilmiyorum ama....bende bunları yaptıacağım bahara..umarım senin gibi uygun bir yer bulurum

Geri