Arkadaşlar merhaba, 2006 model dizel astra h aracım sabah ilk çalıştırmada beyaz duman atıyordu ve çiğ yakıt kokuyordu çalıştırdıktan sonra park halinde gaza basınca duman artıyordu önce çok önemsemedim ama sonra gittikçe ilk çalıştırmada dikiş makinesi gibi çalışmaya başladı aracım ve ısınınca normale dönmeye başlıyordu. bir sonraki aşamada ise yolda viteste ilerlerken 1500 devir civarında araç sarsmaya titremeye başladı. devir artınca sıkıntı yoktu. ustaya gittim ve araç teklemeli çalışıyor dedi ve enjektörleri söktü memelerin hepsini değiştirdi aracım düzeldi beyaz duman vs kalmadı düzgün çalışıyor artık ama 2 hafta geçti sanki 1500 devir civarında çok hafif yine titreme oluyor gibi geliyor bana. viteş boşta park halindeyken gaza basıp 2000 devir üzerine çıktığımda 1500 devir civarında sanki titreme oluyor gibi. sağa sola titremeden ziyade sanki zıplıyor gibi bir sarsıntı var. viteste hareket halinde de yapıyor gibi ama çok az hissediliyor başkasının anlayabileceğini sanmıyorum titremeyi ben alışık olmadığım için hissediyorum. sorun sizce ne olabilir bu sarsıntı neden kaynaklanabilir. bu arada 2bin km önce baskı balata volant komple yenilendi onda sıkıntı yok. teşekkürler.