16" michelin primacy bu fiyata iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Merhaba,
Bizim şirketten birisi aşağıdaki özellklerde 16" michelin Primacy yazlık lastik satıyor. Sizce nasıl ? Bu fiyata iyi mi? Bunun 0 fiyatı kaçadır acaba?
Teşekkürler.

4 adet sadece 3000 km kullanılmış Michelin Primacy HP lastik satılıktır.

(İmalat yeri: İspanya - İmalat Tarihi: 03/11)

Ebatlar: 205 / 55 R16

Yük Endeksi: 91

Hız Endeksi: V
Fiyatı

600.-TL

Dördünün sıfırı 1000 TL. Şimdi baktım:). Eğer lastiklerin durumu iyise yarı fiyatına yeni sayılabilen 4 lastik alacaksın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,
Bizim şirketten birisi aşağıdaki özellklerde 16" michelin Primacy yazlık lastik satıyor. Sizce nasıl ? Bu fiyata iyi mi? Bunun 0 fiyatı kaçadır acaba?
Teşekkürler.

4 adet sadece 3000 km kullanılmış Michelin Primacy HP lastik satılıktır.

(İmalat yeri: İspanya - İmalat Tarihi: 03/11)

Ebatlar: 205 / 55 R16

Yük Endeksi: 91

Hız Endeksi: V
Fiyatı

600.-TL

ikinci el ikinci eldir, fiyatı fazla gerçekten.

bende sadece 7.000 km civarı yaptığım (patinaj falan hiç yapmadım, yıpranmadı) 4 adet Lassa İmpetus Revo 205/55/16 91V var. 2011 üretim lastiklerdir, faturası ve yol yardımı mevcut. Boyut ve jant değiştirip durduğum için atıl kaldı sıfır ayarında en ufak sorunu yok. olsa zaten teklif bile etmem. sökük vaziyette sadece 3-4 haftadır lastikçimde duruyor, izmir'de. henüz ön-arka yer değişikliği bile yapılmamıştı.

forumdaşlık hatrına 270 TL'ye veririm ama kargo senden olmak şartı ile. o da Ankara için sanırım 80 TL civarı ancak tutar diye biliyorum. sıfırı 195-200 TL civarı...

(İzmir'e yolun düşerse veya bir arkadaşın gelip bakabilirse daha iyi olur tabi lastikler bornova 3.sanayide)

Son düzenleme:
Ben normalde bahar ayında lastiklerimi deiştirmeyi düşünüyordum.
Fakat uygunu denk gelirse erkende alabilirim.
Şu an kullandığım lastik ,arabayı satın alırken(2 sene önce) üzerinde olan BFGOODRICH lastiği
(7 senelikmiş yeni gördüm :rolleyes:) .
Öyle çok süratli kullanan bir yapım yoktur. Şehir içi trafiği ve asfalt yolda kullanacağım.
Son sürat olarak 120 KM hız yaparım oda şehir dışında. Aman aman virajlara girmem.
Zaten başka lastik kullanma şansımda olmadığından karşılaştıramıyorum ama önemli olan sağlam olsun öyle yanaktan şuradan buradan problem çıkartmasın, 3-4 sezon beni idare etsin. 3-4 sen sonra arabamı satmayı düşünüyorum onun için onunla bitsin ömrü :)
Zaten BFGoodrich'den kötü olacağını da sanmıyorum. Ben yazlık ve kışlık olarak ayrı lastik kullanıyorum onun için lastik kış şartları görmeyecek.
Maalesef İzmir'e gelme şansım yok :).
Peki siz lastiğin olumsuz bir yönünü gördünüz mü? yarık veya herhangi bir kusuru var mı?

Son düzenleme:
Ben normalde bahar ayında lastiklerimi deiştirmeyi düşünüyordum.
Fakat uygunu denk gelirse erkende alabilirim.
Şu an kullandığım lastik ,arabayı satın alırken(2 sene önce) üzerinde olan BFGOODRICH lastiği
(7 senelikmiş yeni gördüm :rolleyes:) .
Öyle çok süratli kullanan bir yapım yoktur. Şehir içi trafiği ve asfalt yolda kullanacağım.
Son sürat olarak 120 KM hız yaparım oda şehir dışında. Aman aman virajlara girmem.
Zaten başka lastik kullanma şansımda olmadığından karşılaştıramıyorum ama önemli olan sağlam olsun öyle yanaktan şuradan buradan problem çıkartmasın, 3-4 sezon beni idare etsin. 3-4 sen sonra arabamı satmayı düşünüyorum onun için onunla bitsin ömrü :)
Zaten BFGoodrich'den kötü olacağını da sanmıyorum. Ben yazlık ve kışlık olarak ayrı lastik kullanıyorum onun için lastik kış şartları görmeyecek.
Maalesef İzmir'e gelme şansım yok :).
Peki siz lastiğin olumsuz bir yönünü gördünüz mü? yarık veya herhangi bir kusuru var mı?

olumsuz ufacık bir yönü olsa lastikçiye bırakır geçerim, burada gayet tanınmış olduğum bir yerde 270 TL için adıma laf getirecek bir şeyi satmaya çalışmam. yanakları cidden tam sizin ihtiyacınıza göre destekli ve güçlü sökülünce baktım etli-kalın bir yapısı var (Hankook ve Micheline göre). kargosunu araştırın ben sevk edileceği zaman lastikçime gider ilgilenirim.

sökme sebebimi siz kafaya takmayın tamamen benim pimpirikli yapımla ilgili :) 17 inç jant vardı süspansiyonlar da sertti önce bunları aldım sonra ölçü olarak gözüme büyük geldi (spor araba yerine jip gibi göründü) sonra söktüm 195/55/16 87V hankook taktırdım vs. bana belli olmaz belki dönerim tekrar orjinal 17 inçlere :D cep no pm atayım istersen görüşürüz...

geçen yıl 4 tanesini 800 e taktırmıştım aynı model(primacy) ve boyut lastiği.

Nasıl memnunmusun peki Privacy'den ?
Ya Bridgestone ER300, Continental ContactPremium 2 ve Michelin Privacy arasında kitlendim.
Ha şu anki lastiğim BFGoodrich (6 senelik), illahaki ondna iyidir bu 3'üde ama. İnsan kullanmayınca tereddüt ediyor sonuçta.
Bunların hepsini de kullanan birisini bulsam keşke :)

Bence en fazla 4x100 = 400 TL eder. (Bunun daha araca takılması var, balansı var)

Geri