195/50/15 lastiğe ne dersiniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PTB61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadslar bugun contınental bayiine gıttım 195/50/15 premıum contact2 lastık almaya karar verdım ama T H ve W grubu lastık var aralarında 40 ytl fark var 4 lastık alınca bende T serısı almaya karar verdım daha dogrusu H alcaktım ama yılbasından sonra gelecegı ıcın bekleyemm dedım sızce T ile H arasında cıddı fark varmı? T serisini alıım mı yoksa bekleyıp H serisimi alıım T st'de 190 km/h H 210 km/h'hıza dayanıklı..evet sızın fıkrınız nedır sızce hangısı???

valla bende ole dusunuorum ama opelın fabrıka cıkıs lastıgı H o yuzden bıraz kafam karıstı dorusu!!

bende 4 adet sıfır sayılacak kadar temiz 195.55.15 lastik var istersen satabilirim

krdesım bana 195/50 lazım 55 bendede var!!

arkadasım ıkısıde ıyı serı lastıkler
195km suratı yapacagın yol olsa bıle yapoacagın sure bellı
hızda ıyı bısey degıl malum bence cok fark etmez gonlune gore al

eyw o zmn T serisi alalım hemde yılbasın kadr beklememıs oluruz... ;)

kardeş lastik sertliğine dikkat et(örneğin 195/50/15 88H yada 86H) bizim yollarımıza yumuşak lastik gitmiyor çabuk aşınıyor tahminimce H serisi daha sert olabilir bir araştır bence...

slm arkadslar bugun contınental bayiine gıttım 195/50/15 premıum contact2 lastık almaya karar verdım ama T H ve W grubu lastık var aralarında 40 ytl fark var 4 lastık alınca bende T serısı almaya karar verdım daha dogrusu H alcaktım ama yılbasından sonra gelecegı ıcın bekleyemm dedım sızce T ile H arasında cıddı fark varmı? T serisini alıım mı yoksa bekleyıp H serisimi alıım T st'de 190 km/h H 210 km/h'hıza dayanıklı..evet sızın fıkrınız nedır sızce hangısı???

Neden contınental???

conti bayıınde tanıdıgım var uygun alıom lastıgı!!

Geri