1977 Opel Rekord 2000 (nam'i dier Kocaoglan)

rekord_D2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Tem 2012
Mesajlar
106
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
Icinde buyudugum, ustune sayisiz adet araba alinip satilan ve hayatimda kocaman bi yer kaplayan arabam yani Kocaoglan, arkadaslar! Telefondan girdigim icin resim paylasamicam bi sure lakin daha iyisini yapicam 5 sene kadar once araci toplamistim, ve proje asmasinin videosunu sizlerle paylasiyorum, iyi seyirler:)

www.youtube.com/watch?v=9I1niMFyStQ&sns=tw
 
Güzel ve sağlam araçdır. Bu aracın 1975 modelini 17 sene kadar kullandık, maşallah taş gibiydi.
 
Saolun hakaten bu yasima geldim bir kere olsun yolda kaldigimi bilmem:) ayrica yapmadigimiz kaza kalmadi, her yerinden yedi darbeyi malum 20 sene araliksiz istanbul trafigi yasadik:p
 
Kazasız belesız emeğinize sağlık fakat orjinal jantlarıyla daha başarılı durur bence.
 
Kazasız belesız emeğinize sağlık fakat orjinal jantlarıyla daha başarılı durur bence.

Şöyle bir Rekord bulamadın ya, daha ne diyeyim. Kadett'den daha sağlam olduğu gibi iyi de yanlar :).
 
Geçenlerde durakta beklerken bir RECORD gördüm, amca 65-70 yaşlarında beyaz sakallı, ama araç belli ki orjinal, öyle bir boya var ki araçta çok belli orjinal, amca ve eşi yanında, bir gidişi vardı, orada "opelin neden bu kadar sevenleri var?" sorusuna biraz olsun cevap bulabildim.
 
Valla beyler bi yanlama mevzusu almis basini yurumus:) lakin bilmediginiz seyler var;) benim makina 2000 motor, bildiginiz gibin ceviz piston ve zenith karb. Sahibi! Tamam buraya kadar biliyosunuzdur amma, silindir kapak taslama ve dereceli egzantrik mevcuttur kocaoglanda:D yani yanlama dedinmi tanus kadett bi hop desin bakalim:p ayrica jant kapaklarimi kumlatip nikelaj atacagini belirten amca oglum, saolsun kapaklarimi kaybetti:( zira orjinal jant kapagi bulursam bu jantlari direk satip kendi lastiklerini giydirmem lazim! Bilakis bende bu jantlardan biktim, densiz cahiller yolda gaza getirip bana ifade aldiriyolar zorla:D arkadas az bisi klasige saygin olsun dimi ayip ama illa zorlatacak:) demem o ki, artik kolay kolay yanlamam cok nadirde ust devirleri kullanirim ole daha guzel;)

Buyrun bi video daha:)

www.youtube.com/watch?v=4-ckVRpuvGo&sns=tw
 
Sen gene iyisin, ya ben ne yapayım, 50 senelik araçla yollarda giderken :).
 
Geri
Üst