1986 Model Corsa tek kapı

Radyoaktif Zeytin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba.

1986 model baba yadigarı bir opel corsa tek kapı arabam var. Motorunda hiç bir sorun yok gayet güzel ama kaporta ve donanım için aynı şeyi söylemem mümkün değil.

Bu arabaya karşı duygusal bağım var o yüzden eski haline getirmek istiyorum yalnız birçok yere bakmama rağmen öğrneğin bir kapı kilidini bile bulamadım.

Açıkçası çok fazla işi var ve zaman içinde toplamayı çok istiyorum. Bu araç ile ilgili parçaları bulabileceğim istanbulda bir yer var mı?

Herkese teşekkürler.

Site içinde eski araçlar konusunda çok iyi arkadaşlar var. Misal Savaş abinin emektar var. [MENTION=12186]smihci[/MENTION] resimlerini ekler iseniz en azından fikir vermeleri de daha kolay olur.

Herkese merhaba.

1986 model baba yadigarı bir opel corsa tek kapı arabam var. Motorunda hiç bir sorun yok gayet güzel ama kaporta ve donanım için aynı şeyi söylemem mümkün değil.

Bu arabaya karşı duygusal bağım var o yüzden eski haline getirmek istiyorum yalnız birçok yere bakmama rağmen öğrneğin bir kapı kilidini bile bulamadım.

Açıkçası çok fazla işi var ve zaman içinde toplamayı çok istiyorum. Bu araç ile ilgili parçaları bulabileceğim istanbulda bir yer var mı?

Herkese teşekkürler.

İstanbul' da parça bulabilir misiniz bilmiyorum ancak parçaları yurt dışından getirebilme imkanınız varsa çok daha kısa sürede restorasyonu yapabilirsiniz.

Aracın kaporta kısmı için de detaylı fotoğraflar eklerseniz fikir yürütebiliriz.

Parça numaraları için de şu siteyi kullanabilirsiniz. Türkçe seçeneği sağ üst köşede var.

http://ecat24.com/opel/catalog/models/1/

İstanbul'da parça konusunda yardımcı olabilecek iki kişi biliyorum, Yalçın Kıruç veya Birol Özbek.
Facebook gene aşırı yavaş, düzelince adreslerini yollarım.

İstanbul'da parça konusunda yardımcı olabilecek iki kişi biliyorum, Yalçın Kıruç veya Birol Özbek.
Facebook gene aşırı yavaş, düzelince adreslerini yollarım.
İlginiz için teşekkür ederim.

İletişim bilgilerini gönderme şansınız var mı acaba?

Tekrar teşekkürler.

Geri