1990 model Opel Omega

PİELSTICK PA4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Merhaba, 1990 model satılık Opel Omega var ( 150 bin km ) Km ne kadar doğrudur tartışılmakla birlikte böyle bir aracı 7-9 bin tl arası bir rakama alsak boya , motor dahil ne kadara revize ederiz. Revize ettiğimizde olağan üstü konforlu yolculuklar yapar mıyız? En basitinden Astra H sedan kadar konforlu olur mu? Böyle bir aracı kullanan var mı daha önce
 
bizim 96 model omega'yı satalım size. motor bir zaman önce tam hatırlamıyorum forum sponsoru OPEL GARAJ tarafından rektefiye edilmişti. Hakan abi sağolsun ilgilendi aracımızla. araç sunroof'ludur. 9 bin lira a kasa omega alıp para harcayana kadar b kasa 96 model 13000 liraya verebiliriz. konfor olarak kesinlikle ne astra ile kıyaslayabilirsiniz ne vectra ile kıyaslayabilirsiniz. benim b kasa vectram ile arasında dağlar kadar konfor farkı vardı. bunun yanında araç e sınıfı bunuda unutmamak gerek. içinde resmen at koşturursun. bizimki düz vitesli o yüzden otomatik vitesli bir başka araç temin etmek istediğimizden dolayı satıyoruz.
 
Ben 1993 model 3.0 24 V otomatik SW kullanmıştım.Arka koltukların ısıtmasına kadar full bir araçtı.Sürüş keyfi tanımsız , 2007 model 520 bile aynı keyfe sahip değildi.Ama benim bahsettiğim araç orj 160 bin km lerde ve elçilikten çıkma bir araçtı.Almanya da dahi nadir bulunan sport donanımlısı idi.
Piyasada genellikle 2.0 i var , aynı zevki vermese de şu an birçok yeni araçtan daha keyifli bir otomobil.Almayı düşündüğün aracın orjinal kalmış olması ve hangi konularda ne masraflarının olduğu önemli.Masraflı orjinalinden sapmış bir araç alırsan Şahin'i bile özlersin.
Resim ve detay verebilirsen daha açık yorumlayabiliriz.

Özel bir seri ya da çok diri olmadıkça daha yeni modellere bakman daha mantıklı olur.
Bahadır'ın söylediği gibi A kasa 2.0i ve masraflı araç alacaksan ancak çok ölü fiyata alman gerekir ki üst kasanın fiyatlarına yaklaşmamalı.Aynı fiyata gelecek bir araçsa B kasa tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst