1996 vectra tanıtım filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1996 vectra tanıtım filmi

Anılaaaarr, anılaaaaaaar, şimdi gözümde canladılaaaaaarr.. ((:

Güzel arabaydı be, yanından hep yavaş geçerdim ilk çıktığı zaman. (:

GNSpower link' Alıntı:
Anılaaaarr, anılaaaaaaar, şimdi gözümde canladılaaaaaarr.. ((:

Güzel arabaydı be, yanından hep yavaş geçerdim ilk çıktığı zaman. (:
abi 1998 model vardı bizde harbiden de güzel arabaydı halada güzel araba 2.0 motor canavardı resmen hem yakıt hem yol canavarı ama o zamanlar benzinde düşüktü:)

Bana OPEL'i sevdiren araba. İlk kullandığım araba, araba kullanmayı öğrendiğim araba... :)
Yıl 1997'di ben 11 yaşındayken babam sıfır almıştı siyah renginden. Bunun içinde büyüdüm diyebilirim, resmen hayrandım bu arabaya... :)
Ey gidi günler :) Mersin -> Gaziantep otobanında, yol müsaitken 238 km/saat yapmış, anlatıyordu hep :)

Benim Vectra da en çok hoşuma giden kemikli dış ayna tasarımıydı.

Çok güzel araba. Türkiye'de Opel'i Opel yapan en önemli kilometre taşlarından biridir bu araç... İnanılmaz tutkunları var, 2-3 kadar önce 97 model sadece 8000 km'de bir Vectra B'ye hatrı sayılır bir para verildiğine şahit olmuştum. Araç sadece yatmış, tamamen ama tamamen orijinaldi. tarihi geçmiş stepnesine kadar...

Ben en çok B2 olarak geçen makyajlı kasalarını sevmiştim:)

[img=800x600]http://www.clubopel.com:8080/uploads/2011-02/36997_1wdp4ydgx.jpg[/img]

2001 yılında almıştım o B2 kasalardan. Cok uzun yol yaptım. Tadı hala aklimdadir. Passat bile onun tadını vermedi bana. 

Vay be benim de araba kullanmayı öğrendiğim araç hala daha duruyor babamda satamıyoruz 0 almıştık 1996 yılında 105.000 kmde :D polisler durdurup aracın içine bakıyorlardı :)

Geri