1997 corsa 1,4 gls marş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet_t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmet_t

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese kolay gelsin.
Aracımda atiker marka sıralı sistem lpg bulunmaktadır.
Marşa basmadan önce tüm ışıkların sönmesini bekliyorum ve araç lpg ye geçmeden hareket etmiyorum.
Fakat ışıklar sönmeden çalıştırdığımda veya araç lpg ye geçmeden yürüttüğümde bir sonraki marşta elektrik geliyor ışıkların tamamı yanıyor ama marş almıyor sadece tık sesi geliyor.
özellikle bir kaç sefer test ettim ışıklar sönmeden marşa basar ve lpg ye geçmeden yürürsen yapıyor bunu normal çalıştırmada yapmıyor.
nedeni ne olabilir.
Yardımınız için teşekkür ederim.

Herkese kolay gelsin.
Aracımda atiker marka sıralı sistem lpg bulunmaktadır.
Marşa basmadan önce tüm ışıkların sönmesini bekliyorum ve araç lpg ye geçmeden hareket etmiyorum.
Fakat ışıklar sönmeden çalıştırdığımda veya araç lpg ye geçmeden yürüttüğümde bir sonraki marşta elektrik geliyor ışıkların tamamı yanıyor ama marş almıyor sadece tık sesi geliyor.
özellikle bir kaç sefer test ettim ışıklar sönmeden marşa basar ve lpg ye geçmeden yürürsen yapıyor bunu normal çalıştırmada yapmıyor.
nedeni ne olabilir.
Yardımınız için teşekkür ederim.
Isiklar sonmeden mars yapmaz imbolizer sonmesi gerekli diye biliyorum

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde akuden dolayida kaynaklanir bu durum

aynı sorunu şuana kadar 4 defa yaşadım aküde sorun yok kontrol ettik
aracı vurdurunca çalışıyor sorun yok ama sorun lpg den mi yoksa dediğiniz gibi farklı bişey mi var anlayamadık.
ımbolizer sönmeden marş yaptığımızda birdahaki marşı almaması gibi bi sorun daha önce oldu mu ?

aynı sorunu şuana kadar 4 defa yaşadım aküde sorun yok kontrol ettik
aracı vurdurunca çalışıyor sorun yok ama sorun lpg den mi yoksa dediğiniz gibi farklı bişey mi var anlayamadık.
ımbolizer sönmeden marş yaptığımızda birdahaki marşı almaması gibi bi sorun daha önce oldu mu ?
Imbolizer sonmeden almiyor daha onceden akuden kaynakli isik sonuyordu mars almiordu tik dior kaliyordu 3 4 defa denedim.almiuordu kontagi kapadim bekledim snra aldi aku degisti mars sirasinda voltaj cok dustugu icin mars almiyormus aku sallantidaymisti birde en son olarak opcom baglandi sistem kontrolu yapti birsey hata kaydi yapmis onuda sildirdim ozel serviste sorun yok

ımbolizer sonmeden almiyor daha onceden akuden kaynakli isik sonuyordu mars almiordu tik dior kaliyordu 3 4 defa denedim.almiuordu kontagi kapadim bekledim snra aldi aku degisti mars sirasinda voltaj cok dustugu icin mars almiyormus aku sallantidaymisti birde en son olarak opcom baglandi sistem kontrolu yapti birsey hata kaydi yapmis onuda sildirdim ozel serviste sorun yok

sm-a700f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

küçük bir araştırma sonucu dediğiniz gibi ımbolizer ışığı sönmeden marş yapmakla alakalı bi sorun olabilir
sorunun çözümü için ne yapabilirim Akü kutuplarını söküp 10-15 dk bekleyerek tekrar takmam IMBOLİZER'ı resetler mi.
ilginiz için teşekkürler...

küçük bir araştırma sonucu dediğiniz gibi ımbolizer ışığı sönmeden marş yapmakla alakalı bi sorun olabilir
sorunun çözümü için ne yapabilirim Akü kutuplarını söküp 10-15 dk bekleyerek tekrar takmam IMBOLİZER'ı resetler mi.
ilginiz için teşekkürler...
Cogu bilgi beyine kayitlanir kutup basini sokmek bazen cozum olmamakta genede deneyebilirsiniz egerki sorun cozumlenmezse ozel serviste tech cihaza baglatip arza kaydi olup olmadigina baktirin eger akunuz 3 sene be uzeriyse sorun olma olasiligi vardir baska akule deneme sansiniz varsa olede deneyebilirsiniz en kotu dedegom gibi tech cihazina baglatip baktirin eger birsey cikmazsa mekaniksel yada elektriksel sorun olabilir

Geri