1998 model Astra G HB alayımmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

tanerimx

Bilgi Girilmemiş
:confused: Arkadaşlar 1998-1999 yada 2000 model Astra G HB almayı düşünüyorum. Piyasayı 16.000-18.000 YTL arasında. Kime sorsam alma sakın, böyle bir arabaya o kadar para verilirmi? diyorlar. Araca sıralı sistem LPG takmanın maliyetide 1500-1700 YTL arası. Fiyat nerdeyse 20.000 YTL oluyor.Bu kadar para verilirmi böyle bir arabaya? Bu fiyatlarda daha üst model başka bir marka araba alınır mı? Çok kararsız kaldım. Fikirlerinizi öğrenebilirmiyim?

İlk önce bir tanışsak güzel olurdu imzalarınızı da eklerseniz ad soyad olarak forum da tam anlamıyla kurallara uyulmuş olur :rolleyes: dediğiniz rakam çok yüksek başkası neder bilemem...

:confused: Arkadaşlar 1998-1999 yada 2000 model Astra G HB almayı düşünüyorum. Piyasayı 16.000-18.000 YTL arasında. Kime sorsam alma sakın, böyle bir arabaya o kadar para verilirmi? diyorlar. Araca sıralı sistem LPG takmanın maliyetide 1500-1700 YTL arası. Fiyat nerdeyse 20.000 YTL oluyor.Bu kadar para verilirmi böyle bir arabaya? Bu fiyatlarda daha üst model başka bir marka araba alınır mı? Çok kararsız kaldım. Fikirlerinizi öğrenebilirmiyim?
Foruma nerden katılıyorsunuz bilmiyorum ama o araçların piyasası o kadar değil.Daha uygun fiyatlara bulabilirseniz alınabilir.

Foruma nerden katılıyorsunuz bilmiyorum ama o araçların piyasası o kadar değil.Daha uygun fiyatlara bulabilirseniz alınabilir.

2000 2001 2002 sedan fiyat aralıkları öyle cd elegance edition modellerınde.

1998-1999 ve 2000 model Astra G HB özelliğine göre 15 bin ile 17500 arasında değişiyor. HB modelleri aracı biraz spor gösteriyor. kasa olarak Sedandan hafif ve bagajı da biraz küçük.

Sonuçta zevk meselesi. Kimi HB sever kimisi de NB...:)

peki hangi araçlar alınırmış o paraya o söyleyenlere bir sorsaydınız zaten piyasası düşük opelin iyice öldürüyorlar

16-18 arası derken bu kısım önemli şimdi 16.000 ytl verilebilir 2000 model astraya ama tertemiz garaj arabası ise dikkat edersen 98-99,u katmıyorum bile,18.000 diye bir fiyat olmaz zaten,bu modellerle ilgili ne kadar bilgin var bilmiyorum ama 18.000 gibi bir paran varsa bu söylediğin donanım fakiri arabanın yerine 2000-2001 edition yada aynı yıllarda üretilen elegance al hiç değilse hem görünüşüyle hem donanımı ile farklı bir araban olur

Ben arabamı 6 ay önce 20000 ytl ye aldım.52000 km de.2 parçada boya var,değişen yok.Orjinal.2004 model g njoy.Bilmem bişeyler anlatıyormu.

Evet 2000-2001 astra cd, elegance veya edition modellerinden 100.000 km altı ve kazasız olanlar bu fiyatlara alabilirsin. gl-comfort alıcısını zamanla mutsuz eder. neden mi? birinden duyarsın yolbilgisyarı derler. sen bakarsın kendinde yok. huylanırsın. Dreksiyon kumandası derler bakarsın sende yok yine huylanırsın. Bir de alt cd changer hikayesi var. edition sahipleri onu çok severler ama ben astra cd me cdr500 taktım. o artık hikaye haline gldi:.

Geri