bizim pederin bi toyotası 94 te sıfır aldı hilux 2400 cc dizel çift kabin 14 yılda bugun 300bin km oldu ve biz bu aracı o kadar hor kullandıkki yeri geldi yağını suyunu unuttuk yeri geldi kablolar gevremiş onları bile değiştirmdik ama araç o kadar diri ve seriki anlatamam bugun bazı eksiklerini gidermek için ustaya gittik motora baktı son yağ değişimine baktı 7000 km önce idi yağa baktı maşallah dedi hiç yağ yakmıyor dedi motor rahat bir bu kadar daha gider garanti veririm dedi 14 yılda 3 kez triger kayışı ve birkaç kerede filtreler değişti ve hatırlayamadığım ufak tefek şeyler değişti başkada bişeyi değişmedi bu kadar sağlam toyotada ışıklı gösterge var tbelt diye bu ışık yandığı zaman triger değişecek anlamına gelir
diğer araca gelince
benim eski opel şimdi biladerde 97 vectra gl1.6 bugun baktım 199.500 kmye gelmiş biladerler beraber gittik ustaya onada baktı yağını vs kontrol etti aynısını opelede dedi maşallah diye 6000 km olmuş son yağ değişeli ve bunun 2000 km si uzun yol ve yaktığı yarım litre ustanın dediği bir 100bin km daha yapar dedi sonra bakmak lazım dedi bu araçın geçmişini bilmiyorum yaklaşık 1 yıl önce 160.000 km de aldım ama bana hiç masraf açmadı bir kere çalınmıştı ufak tefek hasarlar vardı o kadar onlarda masrafa girmez
anlayacağınız toyotanın motoru hala çok iyi ve diri ve bu araçların ikiside bizi hiç yolda koymadı
diğer araca gelince
benim eski opel şimdi biladerde 97 vectra gl1.6 bugun baktım 199.500 kmye gelmiş biladerler beraber gittik ustaya onada baktı yağını vs kontrol etti aynısını opelede dedi maşallah diye 6000 km olmuş son yağ değişeli ve bunun 2000 km si uzun yol ve yaktığı yarım litre ustanın dediği bir 100bin km daha yapar dedi sonra bakmak lazım dedi bu araçın geçmişini bilmiyorum yaklaşık 1 yıl önce 160.000 km de aldım ama bana hiç masraf açmadı bir kere çalınmıştı ufak tefek hasarlar vardı o kadar onlarda masrafa girmez
anlayacağınız toyotanın motoru hala çok iyi ve diri ve bu araçların ikiside bizi hiç yolda koymadı
Son düzenleme: