2000 Model Opel Astra GL HB Aracıma Sis Farı Taktım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efkan

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar belki bazı üyeler merak ediyordur 2000 model Astra GL araca sis farı taktırırsam nasıl durur diye...

Şu anda aracım sanayide ve sis farı taktırıyorum. Bana toplam maliyeti 120 YTL olan sis farlarının fotoğraflarını en geç yarın çekip sizlerle paylaşacağım...

bende taktırmayı düşünüyordum..bnmde 2000model astra g varda.fotoğrafları bekliyoz:D
orjinal sis farımı yoksa şu yuvarlak hellanın sis farımı dicem o baya pahalıydı:D

ya hayırlı olsun.bende istiyorum.yansanayi olarak takımı 70ytl ye buldum bi sitede.ve kumanda düğmeside sahil bu fiyata.sen nereden aldın bide orjinalmi.ampuller falan 120 iyi gibi

çıkmacıdan orjinal GM 80 mio ya aldım.Ampul dahil ama daha takdırtmadım... :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar nihayet aracımın sis farı taktırsam mı taktırmasam mı sorusundan kurtuldum!

Yan sanayi taktım arkadaşlar...

İşte görüntüler:

NOT: FOTOĞRAFLAR ZİFİRİ KARANLIKTA SADECE FLAŞ KULLANILARAK AYDINLATIŞMIŞTIR. NORMALDE ŞU ANKİNDEN DE DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR...

b-3897-Astra.jpg

b-3899-Astra2.jpg

Arkadaşlar Yarın ( 1 Mayıs 2007'de) aracın kaliteli bi fotoğraf makinası ile çekeceğim fotoğraflarını yayınlayacağım...

hayırlı olsun.peki arka sislerle beraber mi yanıyor,yoksa ön sisler içinde kumanda nahtarı aldınmı.

hayırlı olsun yakında bende taktırcam

Arka sislerle beraber yanıyor.

Düğme nereden bulabilirim arkadaşlar?

Geri