Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba..modifiye işine gireceksen öncelikle bütün sticker ve benzeri yapıskanlardan kurtul derim..daha sonra far karartma stop karartma spor yay yeterli olacaktır...
merhaba..modifiye işine gireceksen öncelikle bütün sticker ve benzeri yapıskanlardan kurtul derim..daha sonra far karartma stop karartma spor yay yeterli olacaktır...
Rüzgarliga bişey demem ama gerçekten o stickerler ne ya onları bence hemen yok etmelisin kardeşim en iyi modifiye sadeliktir bana güven yani arabana bakıyorum da Allah kaza bela vermesin zaten fabrikadan modifiye ama sana bi fikir vereyim ki bu benimde planlarimin arasında inşallah bahara hayata geciricem jantlarini ve dikiz aynası kapaklarını renault un rengi olan gün metaline boyat birde yayla indir arabayi ve geç karşıdan bak arabana sonrada bana dua et haaa yapınca resim atmayı unutma
astra njoy stopları ve karartılmış ön farlar. angel falan değil sanın. bulabilirsen irmscher logosuz panjur.
arkaya anatomik spoiler . belki jant yay kombinasyonu bu haliyle bile çok dikkat çeker .
sticker ve ön tampon bantlarından kurtul acilen.