2001 astra 1.6 elegance acİl fİkİrlerİnİz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nilemec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nilemec

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
23 Kas 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Arkadaşımın emrivakisi ile istemeye istemeye ilk seferde ehliyetimi aldım :) Hali ile kendimi pişirebileceğim bir araç arayışına girdim ve bugün karşıma 4.sahibinden satılık 2001 astra 1.6 elegance model çıktı. Otomatik & zavoli lpg 240.000 kmde. Daha önce bir kaç değişik marka araç deneyimledim bu aracın kalkışı, fren gaz dengesi güzel geldi hemen fırlamıyor ağır bir araç. 0.30 şehiriçi yakar dediler. Döşemeler eski vitesi parka getirirken yan topuzundan bir şeyler fırladı geri taktım :) fiyat 20.000 derler ama ben 19.000 çekmek istiyorum kısmet. Tramerde 2 kaza çıkıyor arka bagaj kapağı değişmiş cila boya isteyen kısımları var. Bu araç hakkında yorum yapabilecek kullanmış arkadaşlar varsa aramızda yardım talep ediyorum. Hiç anlamayan bir bayan olarak nelere dikkat etmeliyim ? Teşekkür eder kendime en tez zamanda bir mokka dilerim :)
 
Bence başka araçlara yönelin...Bu araç çok başınızı ağrıtacak gibi...
 
Sanırım dediğiniz gibi yapacağım :( Başka sitelerde araçlara bakıyorum 2.el fiyatları çok yüksek hatta sıfır almak cazip kampanyalarla ama ehliyet yeni henüz tecrübe yok illaki bir şeyler olur 0 arabayada acıyorum. Toyota, Honda, Nıssan ve Opel arasında gidip geliyorum ancak eli yüzgü düzgün araçlar 40.000 den başlıyor en önemlisi hasar yok dediklerinde sorgulatıyorum en az 2-3-4 hasar kaydı çıkıyor. Şimdiden keyfim kaçtı benim :(
 
bir arkadaşımda 2002 astra var gümüş gri comfort. satarsa söyleyeyim 102 binde gümüş gri otomatik...
 
2001 model, 240.000'deki aracı almayın derim. Değerinin çok altına verip masraf yapsanız bile satarken sıkıntı yaşarsınız.
 
Bugün başka bir marka araç geldi. 2005 model hp 1.6 benzinli otomatik 85.000 km. Km az olduğu için biraz tedirgin oldum araçta sol ön kapı komple değişmiş birde sol ön çamurluk kısaca 2 değişen 3-4 boya var. Değieşn oldumu marka ne olursa olsun o araç alınırmı ? aynı aracın hatasız değişeni olmayan kazasız boyasız vs vs 31000-36000 arası değişiyor. Sanırım bu gdişle sinirlenip altıma bir mokka çekeceğim :)
 
marka model paylaşabilirsiniz :) bir sıkıntı yok.
size 1.2 benzinli hyundai i20 verebiliriz :) ön tampon boyalı değişen boya yok başka. 20 binde. :)
 
1.6 toyota sol 4 seneden fazla bindik. hiç bulaşmayın. hayal kırıklığı yaşarsınız. fiyatının arabası değil...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst