2001 astra gl sedan uygun jant ne olabilir

MİKAİL33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaş aracıma jant almak istiyorum ama konu hakkında hiçbir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum... en uygun ve yakışanı ne olur... ölcüleri ne olmalı ne marka olmalı....

slm
sakın jant alma basına bela olurç.alcaksan 16 lık al genıs yanak al bu dediğimi sakın onutma bana guven ben aldım17 lık basıma bela arabaya zaradan baska bısey yapmıyo tek dez avantajı yol tutusu ıyı

17" jany kullanıyorum .memnunum sorunum yok . lastiklerim 215 45 17 kumho solus. ama tavsiye kesinlikle yönlü lastik alma (f1 tipi)

Tşk edrim tavsiyeleriniz iiçin 15 lik alsam nasil olur .... Lastikle güzel bir görüntü elde edemzmiyimmm...

orjinal ölçüsü 195 65 15 en güzeli orjinal olanı bence

17'' tatmin edici olur Astra'da da geyet güzel duruyor.

alırsan 17' al farklı olduğu anlaşılsın ha 15 ha 16' bence fark yok 2' birden büyütünce araç jant olduğu anlaşılıyor benm astra h orj 16' ben 18' taktım şak die karşıdan belli oluo

Ben aracimin konforunu kaybetmek istemiyorumm 17' taksam nasil olur. jant lastik 1000 tl ye olur mu bütcem o kadar.

kesinlikle 15 yada 16 takınca arabada jant olduğu belli değil 17 aşağı takma ama şuda bir gerçek 15 jantla kullanacağım 195 60 15 orjinal ebatlı lastiklerin rahatlığını hiçbir 17 jant ve lastikten alamazsın. arabanda standart jant ve lastikleri varken uçar gibi gidiyordu. yolu hiç hissetmiyordu. bunlarda güzel ama o rahalık yok. için açığı ne kadar ince yanak = o kadar büyük jant, güzel görüntü ve rahatlık kaybı

Geri