2001 model audi a3

2001 model audi A3

• Kullanılan toplam oy
    26

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yakın zamanda bir galeride 2001 model audi a3 gördüm. araç donanım seviyesi ne onu bilmiyorum ama genel olarak özelliklerini yazayım burdan.

115000km'de orjinal.
sunroof
dijital klima
tam otomatik vites
1600 cc
atiker LPG kiti
orjinal bej deri koltuklar
5 kapılı
orjinal mercekli farlar.

boya durumunu bilmiyorum. zaten benim için çokta önemli değil. büyük kazası ve buna bağlı değişeni yoksa çokta kafaya takmam ben.

şimdi bu araç için 25000-26000 gibi rakam telaffuz edildi, benim kendi motor ustamın yanında. aracı bakıma getirmiş galeri sahibi. ustama sordum motorunda sorun yok dedi.

eğer yeterli maddi imkanı yaratabilirsem kendi aracımın üzerine 5000-6000 lira gibi teklif etmeyi düşünüyorum. tabi önce finansal durumu ayarlamak gerek ama aklımdan ilk geçen rakamlar bunlardı. ben kendi aracıma yakın zamanda 1500 liraya yakın ağır bakım masrafları dahil her şeyini yaptım. benim aracımı bilmeyen arkadaşlar aşağıda ki VECTRA linkinden bakabilirler.

takas düşüncesinde sizinde yorumlarınızı almak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben vermem kardeşim hem araç seninki kadar yaşlı hem sedan değil aman aman seninkinden farklı özellik yok ismine para vermiş olacaksın değmez hemde 1.6

cdx in yerini tutmaz

benim aracımla arasında 100000km2ye yakın bir fark var. hem otomatik hemde sunroof var. ben özellikle otomatik vitesli bir araç baktığım için cazip gelmişti bu araç bana. bu arada yukarıyada ekledim, araç 5 kapılı ;)

Yanlış anlaşılmasın ama galeriye düşen arabaya temizlik/orjinallik açısından sıcak bakmam.

2001 model audi'ye oka dar para haram.sakın aracınızı hatchback bir araba için mundar etmeyin.

ibrahim29 rumuzlu ibrahim arkadaşımızla gidip araca baktık dün. galeri sahibi kendi için almış arabayı. şu aralar satmaya niyetide yokmuş :)

Kretirinize uygun olabilir ama vectraya hakaret kabul ederim :D

ibrahim29 rumuzlu ibrahim arkadaşımızla gidip araca baktık dün. galeri sahibi kendi için almış arabayı. şu aralar satmaya niyetide yokmuş :)

gerçekten araba güzel duruyordu gördüğüm temiz audilerden biriydi...üstelik 5 kapı olanından...galerici arkadaş kedisi binmek için almış satmak için değil...üstüne 17 jant falanda atacakmış...araba dörtdörtlüktü...

Geri