2001 vectra 1.6 gaza yüklenince sirkelenme problemi

excaluwer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sevgili ustalar ve opele gönül verenler bana acil yardım aracım 2500-3000 devir aralığında bütün viteslerde özelliklede rampada daha iyi hissediliyor bir sirkelenme yapıyor.Ateşleme bobinini egr valfini benzin otomatiği sanırım 2 tane küçük mor soket var onları bujileri değiştim sorunum çözülmedi enjeksiyonlarıda temizlettim olmuyor bana bir akıl verin deliricem aracım 93000 de benzinli

ECU'ya bakıldı mı? hata veriyor mu?

Bu arada doğrusu "silkelemek" değil midir?

Son düzenleme:
Hava filtresi ve motora giden havanın geçtiği yollar.

Açıkca söylemek gerekirse fazla bilgim yok ama buna benzer birşey bizede olmuştu,siyah bir hortum var hava giden o yırtılmıştı.

Tamamen aynısı, aynı devir aralıklarında ford focus aracımızda yapıyor. Cevabı ben de merak ediyorum.

Bizim 1984 model Ford Sierra ile eskiden bu olurdu, sadece belli bir viteste ve belli bir devirde, motor rezonansa girerdi, çünkü motorun şasiye monte edildiği yerler kopmuştu :)

ECU'ya bakıldı mı? hata veriyor mu?

Bu arada doğrusu "silkelemek" değil midir?(alperuzi ecu ya bakıldı herhangi bir arıza çıkmıyor arıza lambasıda yanmıyor ilk çalışmada ve rolantide sorun yok tıkır tıkır çalışıyor aracın çekiri düşük ve gaza yüklenince ''silkeliyor'':)haybeden bobinleri falanda değiştirdik gene düzelmedi

Geri