2004 astra comfort

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer_64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omer_64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
66bin km de lastikler yeni darbe boya yok böyle bi arabayı 18.500ytl ye aldım fiyat nasıl arkadaslar:confused:

teşekkürler kardeş ben araba arıyodum bi haber geldi böyle böyle bi araba var diye 3 tamirci gezdirdi babam arabayı iyi gibi geldi aldım.ama arabanın comfort modelinin standart özellikleri hakkında bir bilgim yok.meselaçelik jant yok ,cd calar yok bunlar comfort modelinin ...standart donanımında da mı yok ....yardımcı olursanız teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun,(gerçek opelci oldum) topic,ine göz atarsan nelerden sonra benimde comfort alma maceramı görürsün,elegance,enjoy derken comfort,a yetti paramız 2005 ultra mavi 15.000,de ilk sahibi bayan arabanın kaportası içi dışı anlatılamayacak kadar temiz bayiideki araç gibi zaten oyüzden aldım donanımolarak tatmin edici değil cd çalar dediğin gibi yok 1.4 classıc,e koymuyorsunda adı comfort olan modele niye koymuyorsun? hadi onuda geçtik metalik boyalı 1.6 comfortun ayna kapağını bile şahin gibi boyasız çıkartmışsınız yuh artık:mad: jant kapaklarını zaten sorma araç kalkışta ve devrini buluncaya kadar hantal ama kendini bulunca gerçekten keyif veriyor yol tutuşu zaten söylemeye bile gerek yok yalnız biraz fazla yol sesi alıyor giderken bütün asfaltı dinliyorsun yani

o zaman ben pahalı almışım demekki, ben de yeni 2002 astra hb comfort aldım, araba çok temiz 58 binde.. ama senden 2 model düşük işte...benim aldığım fiyat nasıl dersiniz...

bendede 2002 model confort var 17,500 ytl ye aldım ankara'dan 2006/08 ayda değişen yok boya yok yalnız ufak tefek çizikler var.. onlarıda gözüm görmedi zaten..bende çelik jant var sonradan takılmış olsa gerek..bu il il fiyatlar değişiyor istanbul arabaları ucuz oluyor.nemden dolayı .

Geri