2004 Astra G Elegance Auto with GM Xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Redcell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Redcell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
xVp3Xn.jpg

eQXpZk.jpg

:rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir:

hay maşallah plaka farlar araba muhteşem kazasız belasız binmen dileğiyle

Sağolun arkadaşlar Allah cümlemizi kazadan beladan uzak tutsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağolun arkadaşlar Allah cümlemizi kazadan beladan uzak tutsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

amiiiin aracının kıymetini bil aynı bendede aracın düşük modeli olmasına rağmen kapı kolları çıta plaka farlar gerçekten çok farklı gösterdi gözüme sanki BMW m power

dostum far yıklamaların nerde orjınallerde ustunde oluyor bazı elegancelerde görüyorum sendede olması lazım

Burak Abi doğru demiş, muaynede sıkıntı yaşanabilir..Bu arada araca maşallah..Astra G ye en çok yakıştırdığım jantlardan var araçta..

Far yikama yok hocam xenonlar almanya dan gelmis onceki sahini taktirmis orjinal farlari satmis,muayne konusunda ben sikinti olmaz diye dusunuyorum sonucta orjinal bir sistem her ne kadar sonradan takilsada,mekanik bir takim isleri yaptirdiktan sonra deri-alacantra doseme hayalim var kismetse

LG-P970 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Far yikama yok hocam xenonlar almanya dan gelmis onceki sahini taktirmis orjinal farlari satmis,muayne konusunda ben sikinti olmaz diye dusunuyorum sonucta orjinal bir sistem her ne kadar sonradan takilsada,mekanik bir takim isleri yaptirdiktan sonra deri-alacantra doseme hayalim var kismetse

LG-P970 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muayneden gecmıyor dostum sana soylıyım xzenonları çıkarıp sarı ampul takarsan anca aks sensöru ve far yıkama ve de aracın ruhsata ışletmen gerek hepsını araştırdım neden dersen bendede aynı far ve yıkamada var :rolleyes:

Far yıkama yoksa muayenede ağır kusur alırsın ister mercek olsun ister olmasın , far yıkama zımbırtısı şart :)

Geri