herkese meraba arkadaşlar.bu konuda bana yardım edebılecek veya fıkrı olan varsa cok sevınırım.2004 model 51000 km de astra g aracım var.gecenlerde astramla uzun yola gıderken otobanda fren yaptım ve frenlerın bırden şişip taş gibi olduğunu ve aracın frenlerinin tutmadığını farkettim.frene basmaya devam ettim ve az daha sert bastım birden frenin kademe kademe titreyerek aşaya dogru düştüğünü gördüm.aracın frenı yumuşadı ve tutmaya başladı.neyse ben sehır dısından donene kadar oyle ıdare ettım.dondukten sonra bir ustaya gıttım hemen.malum fren bu sakata gelmeyelım.usta kaputu actı baktı bıde ne gorsun.bana dedıgı birebir şu ( başkan senin fren hidriliğine yanlış yağ koymuşlar bu direksiyon yağı) demezmi.usta senin ana fren merkezin arızalı kesin dedi.tamir takımıda yokmuş yenisini aldım mecburen.uzun lafın kısası gecen gun komple fren yagını boşalttık yenı fren merkezını baglayıp dogru yağıda koyduktan sonra iş tamam.usta bi kaç gün dene dedi.o akşamı arabayı cektım ertesı gun tekrar bindim ve tam yogun trafıkte anıden durmam gerektı ve pat yine sorun yıne pedal taş gibi ve araç durmuyor.yarın tekrar gidicem o ustaya.aklım almıyor başka neden olabılır.bi tek westınghouse kaldı aklıma gelen baska neden yapabılır sizce ?