Ufak tefek rutuşlarla daha tatlı hale getirmeyi düşündüğüm daha 1 haftalık astramın ilk resimlerinden bazıları.
Sırası ile uygulanacaklar.
- Egzoz susturucu kafası (Süs işte) ........Ok!
- LPG (Görsel değişen olmayacak ) ....Ok!
- American Film ..................................Ok!
- Bagaj Ustu Spoiler
- Logosuz Ön Panjur.
- Bi ihtimal cam ustu spoiler (?)(Emin Değilim)
farlar ve tampon etekleri ile oynamayacagım. farlar zaten karartmalı. angel farlar guzel ama ne bilim kendi orjinal karatma farları çok tatlı geldi bana. APP Plaka düşünüyordum ama oda sıkıntılı bir iş sanırım. İlerleyen vakitte bakacağız artık.
Adım adım resimleri guncellerim.
Film ve Egzoz kafası sonrası durum (Film olarak amerikan yerine lazer çektirdim. Eleman baya samimi geldi gel dedi lazer yapalım aynı renge yaptık guzel olmuştu dedi. Hakkaten guzel oldu. ama 1 numara ve gunduz biraz acık renk kalıyor. oda polisle papaz olmamak için bahane olacak artık )
Sırası ile uygulanacaklar.
- Egzoz susturucu kafası (Süs işte) ........Ok!
- LPG (Görsel değişen olmayacak ) ....Ok!
- American Film ..................................Ok!
- Bagaj Ustu Spoiler
- Logosuz Ön Panjur.
- Bi ihtimal cam ustu spoiler (?)(Emin Değilim)
farlar ve tampon etekleri ile oynamayacagım. farlar zaten karartmalı. angel farlar guzel ama ne bilim kendi orjinal karatma farları çok tatlı geldi bana. APP Plaka düşünüyordum ama oda sıkıntılı bir iş sanırım. İlerleyen vakitte bakacağız artık.
Adım adım resimleri guncellerim.
Film ve Egzoz kafası sonrası durum (Film olarak amerikan yerine lazer çektirdim. Eleman baya samimi geldi gel dedi lazer yapalım aynı renge yaptık guzel olmuştu dedi. Hakkaten guzel oldu. ama 1 numara ve gunduz biraz acık renk kalıyor. oda polisle papaz olmamak için bahane olacak artık )
Son düzenleme: