2004 astra g 1.6 elegance oto. vites ortalama kaç kuruş benzin yakar. Benim araç 0,64 kuruş yakıyor bu ne böyle ya acaba neyinde sorun vardır.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracı çok kısa mesafelerde kullanıyorsanız tüketim değeri normal sayılır. Normal mesafelerde kullanıyorsanız yakıt fazla değil çok çok fazla. Bizim emektar 91 model otomatik 2.0 Vectra bile şehiriçinde 100 km de 8,5-9 litre civarı benzin yakıyor.2004 astra g 1.6 elegance oto. vites ortalama kaç kuruş benzin yakar. Benim araç 0,64 kuruş yakıyor bu ne böyle ya acaba neyinde sorun vardır.?
Benim astra şehir içinde 0,26 kr yakıyor.Hava filitresine ve bujilerine baktır.Bu kadar çok yakması çok anormal bence.[/QUOTEmerhabalar ustam sen 26 kuruşu nekadar önce hesapladın ki senin araba 1.4 en az 300 yakar diyorum ben senin araca son gelen zamlarla hesaplamakta fayda var tabi birde depoyu fullemek lazım şehir içinde 300 kuruşun altında ecotech yok gibi görünüyor...