Herkese merhaba, 10 gün önce aldım aracı hiç bir sıkıntısı yoktu şanzumanla alakalı 3 gün üst üste gerek yoğun trafikte gerekse akıcı bir yolda aracı kullanıyordum, daha sonra arabayı evin önüne park ettim 5 gün yattı. Dün kullanmak istediğimde parktan çıkabilmek için geriye aldım araba çok hızlı bir şekilde geriye gitti son anda fren yaptım daha sonra ileriye aldım biraz ilerledi sonra tekrar geri vitese taktığımda sanırım şanzumandan yüksek bir ses gelip araba stop etti. Ardından yine çalıştırdım F hatası çıktı ve geri vitese alır almaz yine stop etti, ileri vitesi denedim onda ilk stop etmedi fakat ayağım frende olmasına rağmen araba gitmeye çalışıyordu ve birer saniye aralıkla şanzumandan tık tık diye ses geliyordu, daha sonra bir daha denedim geriye almayı yine stop etti ve ardından artık ileriye taktığımda da stop etmeye başladı. Sizin anlayacağınız şu an araba N hariç herhangi bir vitese alındığı anda stop ediyor ve ben öylece kalmış durumdayım. Bu konuda tecrübesi olan ya da böyle bir sorunla karşılaşmış olanlar varsa ve beni biraz aydınlatabilir mi?