2004 corsa 1.2 Essentia Hakkindaki Gorus Onerileriniz

kilicbey_41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Evet arkadaslar dun satisini almis bulundugum Corsa 1.2 Essentia arac hakkindaki fikirlerinizi dusuncelerinizi onerilerinizi tavsiyelerinizi duymak isterim,nasil bir aractir neler yapabilirim yapilabilir? Simdiden tekekkurler..

Hayırlı uğurlu olsun. Araç hakkında fazla bir bilgim yok. Görüşler ve öneriler için sizin araçtan ne beklediğiniz de önemli. 1.2 motor bir araç aldığınıza göre hız tutkunu birisi değilsiniz. Yani performansla ilgili görüş bildirmemize gerek yok. Modifiyeyi mi seversiniz? Yoksa sade olsun ama temiz olsun diyenlerden misiniz? Aracı alma amacınızın ne olduğunu biraz açsanız yardımcı olunabilir...

Aynı motor benim araçta da var. Şehir içi binilecek ekonomik bir araç. Parkı kolay, vergisi düşük, 2. eli yüksek, parçası boldur. Güle güle kullanın.

Samsung Galaxy S4 Miniden Gönderildi.

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüş keyifleri, 2014 model 1.2 essentia otomatik aracım var ekonomik vs. memnunum tabi hız tutkunu değilim, şehir içi ideal araç..

Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Aslını söylemek gerekirse çocukluktan bu yana gelen araba aşkı ve hız tutkunluğum var :) Bu tutkunluguma uygun arac alma niyetindeyken pazar gunu oto pazarında dolasırken corsa ya gozum carptı,eşimin cok hosuna gıtmesı ve suan acil araba ıhtıacımız oldugundan öturu karambol bır sekılde corsa sahıbı olduk :) Şimdi gelelim cagdas beyın sorusuna,etrafta ve ınternette corsa c lere yakısan abartısız cok ınce dokunuslarla goz dolduran araclar gordum goruyorum ve aracıma da uygulamak ıstıyorum,önerılerınız nelerdır ne yapabılırım ? performans hakkında önerılerınız var mıdır birşeyler yapılabılır mı ?

Geri