2004 Corsa C (Arkadaşlar arasında ''Yaşlı Corsa'' )

ForCorsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bilgisayarımda olan bir problem nedeniyle tüm fotoraflarımı açamıyorum bu sebeple facebooktan yükleyebildiğim 2 tane fotoğrafını koyuyorum..çorluya gidince ordaki bilgisayardaki fotorafları eklicem yada yenileri çekip koyucam en kısa sürede...ve sizce siyah jant yakışır mı şuan alma aşamasındayım...almayı düşündüğüm jantta : http://www.sahibinden.com/4x100_hij..._2_el_jantlarWQQaXQQ8857371WQQpXQQdisplayitem

ayrıca ön ızgara irmscher tr'de satan bi yer bilen var mı?
şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
irmicher ızgara için 275 lira diolarmış..
corsa garageda bunun muhabbeti geçti.. tr de satılıyo galiba bu fiyata

arkadaşımdan istedim oda çekmişşti biraz ondanda biraz fotoraf bulabildim şimdilik :D

Son düzenleme:
Aracımda şuan resimlerde görüldüğü gibi cms jant,ledli stop,m3 yan aynalar,egzoz iptali(düz boru)a3 kafası.ufak çaplı bide müzik tesisatım var pionner deh5050ub teyp,sierra anfi,2 tane pionner kapı içi kolonları arka panzotta 2 tane pionner kolon ve 1000'lik jbl bass..

çapın dışına çıkmadan motor yorulmaz zaten dışına çıksanızda yorulmaz sadece diferansiyel çevirmekte gecikir oda motoru yoruyormuş hissi verir

yüksel ben corsa c 1.2 twinport da 15 hafif lasşımlı senin jantlardan almayaı planlıyorum 13 lük jant mı daha iyi çekişi hızı hangisinin çok

1,3 dizel benim motor...15 inç. ideal gibi bence çok abartı istemiorum şık dursun yeterli benim görüşüm...

Geri