2004 model yeni kasa Astra H 1.6 emme manifold arızası ve tamiri

adsahin01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Iyi gunler.
2004 model yeni kasa Astra 1.6 H aracimin motoru dizel motor gibi ses cikarmaya basladi. Bir kac tane ozel Opel servisine goturdum ve sorunun emme manifoldundan kaynaklandigi ve Astra H larin kronik sorunu oldugu soylendi. Emme manifoldunun icini acip temizlediler ama sorun duzelmedi. Ayni ses hala devam ediyor.

Emme manifoldu surekli LPG ile kullanmaktan kaynaklanabilirmi?

Emme manifoldunun tamiri mumkunmudur? Mumkunse ucreti ne kadar olabilir? Tavsiye edebileiceginiz usta varmidir.

Iyi calismalar.

baska servıse götur manfoltu tamır edılır

manifolt içinde bulunan klapeler gevşiyor sıkılacak

ya bu arabalardada ne çıksa hemen kronik diyorlar. bu ustalar bu kadar basitleşti mi???

hata ne opelde nede ustalarda hata lpg kullanmakta motoru mahvediyor

tansu usta beni astra cdti var rölantide ibra hafif kıpırdıyor nedeni ne olablir acaba

Manifold komple dagıtılıp içerisinde tamirat tadilat işlemi yapılıyor. ben şahsen servisimde yapıyorum ortalama 200 tl gibi bi rakama herşey biter. Lpg montajı esnasında delinen deliklerin yer hatası sebebiyle bu arıza meydana geliyor.

Manifold komple dagıtılıp içerisinde tamirat tadilat işlemi yapılıyor. ben şahsen servisimde yapıyorum ortalama 200 tl gibi bi rakama herşey biter. Lpg montajı esnasında delinen deliklerin yer hatası sebebiyle bu arıza meydana geliyor.

Kardeşim baya eski bir msj ama görebilirsen sevinirim. İzmitte nerde yaptırdın bu işlemi?

Geri