2004 Vectra hk.

Özcan16FZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar selam
2004 vectra c aldım 65000 de en son 61700 de bakıma girmiş triger , balatalar , bujiler değişmiş akü ve lastikleri aynı zamanda motor yağıda değişmiş bir sonraki bakım kilometrem kaç ve neler yapmam gerekiyor:help:

herkese selam Allah tabanınızı düz bastırsın.

Özcan yaş 32
Bursa

yanii normalde 70.000 i görmeden bakıma sokmanız lazım ama
bana kalırsa şimdi sokun bakıma
filitreler değişsin,
bujiler kontrol edilsin
en azından neleri değiştirdiginizi bilirsiniz kafanız rahat eder...

vectra c lerin standart bakım aralığı 15000km de birkez,,,,nelerin değişmesi gerektiği servis kitapcığında var..tabi satın aldığınız kişi size verdiyse bu kitabı,,,,eğer yoksada yetkili servislerden edinebilirsiniz............

aynı model arac bendede var her 10.000 de bakıma götürüyorum aracımı, ama normali Görkemin dediği gibi 15000 de bir götürülmeli.

Motor yağını 6 ayda bir değişirim yani km dolmasını beklemem motorun ömrü herşeyden çok önemli genel bakımlarını ise aksatmadan 10.000 veya 15000 km de bir yaptırırım

abi senin arabanın ağır bakımı yapılmış sen sadece rutin bakımları yapacan yağ hava filtresi falan

hepinize vermiş lduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim

Özcan Bey,2 hafta önce bende 2004 elegance aldım.Araba 49500 km deydi ve hemen gidip trigeri yağını komple değiştirdim..Aklınız kalmasın eğer imkanınız varsa değiştirin hemen.

aldığım kişi çok pipirikli ve dürüst bir insan bu yüzden ona inandım

yanii normalde 70.000 i görmeden bakıma sokmanız lazım ama
bana kalırsa şimdi sokun bakıma
filitreler değişsin,
bujiler kontrol edilsin
en azından neleri değiştirdiginizi bilirsiniz kafanız rahat eder...
kesinlikle katılıyorum
kafan rahat etmeli

Geri