2004 vectra. uygun fiyatamı aldım sizce.

Kadahorlu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracın fotoğraflarını "üte otomobilleri" bölümünde paylaşmıştım. 2004 model 1.6 vectra comfort. kilometre 127 binde (aldığımda 125.000 idi). Sadece arka tampon altındaki ismini bilmediğim siyah parça değişti. Başka değişeni yok. ön kaput, arka bagaj kapağı ve tavan hariç kompile serviste boyandı (kaskodan).
kendi özelliklerine ek olarak
-BRC marka sıralı sistem LPG.
-1 milyar küsürlük navigasyon. (orjinal teybide var)
-alarm (kendi anahtarından kumandalı)
-arka park sensörü
-camlarda film

bu özelliklere göre 22.000 tl (peşin değil) fiyat nasıl. saydığım ek özellikler sanırım 3000 tl yi geçiyor. ve arabaya müşteri var. yeni almama karşın satmayı düşünebilirim. kaç istemem uygun olur. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

fiyat güzel ;23000 isteyin satacak olursanız 22500e kadar düşersiniz; bu aralar fiyatlar düştü;eskiden 25000 civarıydı piyasası....

fiyat ne düşük nede yüksek, şu an tam piyasa fiyatında almışsınız, aracın şaselerinde, motorunda vs sorun yoksa yanlar boyalı olsun birşey ifade etmez binici için.
bu arada 2004 vectra comfort modeli 19-23 arası fiyat aralığı var fakat 19 bin liraya alacağın araç kaportasında boya olmamasına rağmen binmek için alsan 3 bin lira harcarsın en az, yani şaselerde oynama yoksa çamurluk kapı gibi yerlerde boya varsa bunu sorun etme, kaporta bir şekilde düzeltiliyor ama elektrik arızası motor arızası mekanik arıza gibi asıl göze görünmeyen şeyler para tutuyor

aslında arabayı istanbuldan getirmemlebirlikte 500 e yakında masraf ettim. 23000 ideal fiyat ama indirim yapmadan diye düşünüyorum :) çünkü dediğim gibi ek özellikleri var biraz.

myalçin85 kardeşim. çok güzel bilgi vermişsin teşekkürler. boya olayını bende sorun etmiyorum. zaten boyanmasınıda ben istedim. boyasız çirkin görüneceğine boyansın güzel görünsün.

slm aracın fıyatı ek ozellıklerı da ekledıgımız zaman cok uygun olur
bence aracı satıp yenı bır aracı uygun fıyata alma sansın varsa ben ce 23 liraya satarsan ıyı fiyat derım...

satarsam daha uygun bişey alırım. 2005 clio gibi. çünkü burda arabaları çiziyolar. berbat bi yer. korka korka duruyoruz. ablamın 2008 honda civic inin bağajını çizdiler ve yumruklayarak çamurluğunda göçük meydana getirdiler. eniştemin 318 bmw sini de boydan boya çizdiler. komşunun sıfır aldığı focusta çizilmemiş yer bırakmadılar. arkadaşın arabasının kaputunun üstüne çıkıp tepindiler sileceği bozmuşlar. böyle büssürü hikaye var. hatta kaputun üstüne kum serpip üstünde tepiniyolarmış. 1 haftadır benimkinde bişey yok. olmazda inşallah. Allaha emanet duruyo aşağıda :(

güle güle kullan. çok güzel araç. fiyat bence normal. bin tl kadar piyasadan düşüğe almışsın bence.

satarsam daha uygun bişey alırım. 2005 clio gibi. çünkü burda arabaları çiziyolar. berbat bi yer. korka korka duruyoruz. ablamın 2008 honda civic inin bağajını çizdiler ve yumruklayarak çamurluğunda göçük meydana getirdiler. eniştemin 318 bmw sini de boydan boya çizdiler. komşunun sıfır aldığı focusta çizilmemiş yer bırakmadılar. arkadaşın arabasının kaputunun üstüne çıkıp tepindiler sileceği bozmuşlar. böyle büssürü hikaye var. hatta kaputun üstüne kum serpip üstünde tepiniyolarmış. 1 haftadır benimkinde bişey yok. olmazda inşallah. Allaha emanet duruyo aşağıda :(

vectradan inip clioya binmek bence pek mantıklı değil. Almışsınız memnunsanız bence binin gitsin :D

tunerrus kardeşim dediğin doğru. öğretmen evinin garajına park ederim. hergün fazladan 200 metre yürürüm napiyim :)

Geri