2005 astra esentına

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ast_özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ast_özgür

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araba aldım yanlız clasık modeli yaff şimdik aracın rengi beyazz çok abartılı olmadann fazla para harcamadann ne yapılabilir bu araca biraz göze çarpması için
birde bu folyo kağıtlar dan siyah rengini alıp ön kaputu kaplamak istiyorum 1 sene sonra kaplamayı cıkartığımda boyaya zararı olur mu acebaa bu konuda da bir bilgi verseniz tşk
özgürrr çelenk

boyaya zararı olmaz ama güneşten dolayı çıkarınca renk farkı olabilir.bişeyler yapma konusundada harcanıcak para bağlı:D

ya çok para vermek istemiyorummm zaten hevesimiz geçtimi satarımmm ufak tefekk şeyler yapmak istiyorum sadece oo

Üzerinde hala orjinal jant kapakları bulunuyorsa ,alaşım jant takarak başlayabilirsin.

Bence kaputu kaplama ,tavanı siyah folyo ile kaplıyorlar şimdilerde çok moda,Astraya yakışır

Cam filmi+ Xenon Yeter çok bişey istemiyorsan.

farlarım xenon zaten film de şehirler arası yola cıkıyorum ya trafik ceza yazıyor yafff diğer arabada vardı yazdı çizdi birde camlarıı film olmaz sıkıntılı biraz ... jantlar orjinal olanı da benim diğerlerin den daha çok hoşuma gitti bu jant deyiştirmeyi düşünmüyorum bunda sis farı yok aceba taktırsak olur mu üst modelerde olduğu gibii onu düşünüyorum bir de yan kapı çıtaları sihay bunun araç da beyaz dzice kapı kolarını ve yavn çıtaları boyatıyım mı yoksa siyah mı kalsın

o kapı çıtalarını çekip sökebilirsin ben öyle yapmıştım;bantlı vidalı felan değil
sis farı sana 200 tlnin üstünde patlar çıkmacılarda dolu oralara bir bak derim

yaf cekmek hi çde geri yapıştırırsak orjinal gibi olur mu aceba arkadaşların bazıları yaz mış ta söküldükten sonra yapıştırsan dahi kalkıyor diye yazmışlar sende varmı böyle bir sorun ne zaman boyattın sen.
bu sis farı o kadar pahalımı yaf 200 ytl çok bence dur bunu uygun yollu araştırıyım bennn

Geri